Yaptığı sokak çalışmalarıyla dikkat çeken Bahçelievler Belediye Başkan Adayı CHP’li Ecz Mehmet Ali Özkan, vatandaşlara bir dokunup, bin ah işittiğini belirterek, “Öncelikle halktan sandığa gitmelerini istiyorum. Siyasilere ders vermenin en etkili yolunun  sandıktan geçtiğini söylüyorum. Bu gün yaşadığımız krizi, geleceğimizin mirasçısı çocucuklarımız yaşamasın istiyorum” dedi. 

ORTAK KAYGILARIMIZDA BİRLEŞİYORUZ

Bahçelievler Millet İttifakı Adayı Özkan, “Siyasi ittifakımızın yanı sıra,bizim sokaktaki vatandaşla gönül ittifakımız var. Çarpık kentleşme, işsizlik, eğitim, gelir dağılımındaki eşitsizlik, hayat pahalılığı,   toplumsal ahlak ve güvenlik gibi bir çok ortak sorunumuz var. Hepimizin derdi de, kaygısı da bir ve biz ortak kaygıarımızda birleşiyoruz” diyerek devam etti.

Vatandaşın ağır bir ekonomik bunalımla karşı karşıya olduğunu, esnafın satış yapmadan dükkânını kapattığını söyleyen Özkan, böyle bir ortamda yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Eğer biz iktidarın karşısında halkın ittifakı ile çıkarsak şeffaf olmayan, hesap vermeyen yönetimi 31 Mart’ta değiştiririz” dedi.

Çarpık kentleşmeye örnek bir ilçe olan Bahçelievler’in, trafik sorunu, toplu taşıma sorunu, altyapı sorunu, çevre sorunu gibi birçok sorunla boğuştuğunu söyleyen Mehmet Ali Özkan, “Merkez hükümetin halkımızın omuzlarına yüklediği işsizlik ve pahalılığını yerel imkanlarla aşmak istiyoruz. Bunun için yerel ürünleri kooperatifleştirmek istiyoruz. Sosyal belediyecilikte kadın emeğinin aile ekonomisine katılması için kadınlarımıza kendi ürünlerini pazarlayabilecekleri pazar yerleri açmayı, ürünlerini yaparken çocuklarını bırakabilecekleri kreşler, sosyal tesisler kazandırmayı istiyoruz. Spor ve kültür alanında da birçok yatırım planlıyoruz Amacımız; halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek ve daha yaşanabilir bir ilçe oluşturmak. Ortak kaygısı Bahçelievler olanlarla halkımızla birlikte, yaşanabilir bir Bahçelievler’i, hep birlikte inşa edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi