"Örnek bir mekan yapacağım"

Yeşilköy sahilinde her kesin örnek alacağı bir mekan yapacağını söyleyen Yunus Kuru, hakkında söylenenlere cevap verdi. Halkla işler müdüründen, tek tip giysili hizmet personeline kadar müessesinde müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkaracağını belirten Kuru, "Biz insana değer veriyoruz" dedi.

"Kırmızı karta gerek yok"

"Nedenini anlamadım ama eğitim ve kültür seviyesi olarak yüksek olan Yeşilköy, Bakırköy'de insanlık değil kin ve nefret ön planda. Oysa birbirimizle tanışıp konuşmadan, bir bardak çayı birlikte içip sohbet etmeden birbirimizi tanıyamaz, anlayamayız. Önceliğim sevgi, saygı ve kardeşliktir. Bilmeden, hizmeti görmeden kırmızı karta gerek yok. Hizmete ilk karşı çıkan insanlar, ilk kullanan insanlar olmuştur tarihte" ifadelerinde bulundu.


"Ücretsiz çay, sınırsız internet"

İnşaatı devam eden müessesesinde, önümüzdeki günlerde çay ocağının tamamlanacağına ve açılış gününe kadar sohbet etmek, tanımak ve tanışmak isteyen herkese çayların ücretsiz olacağını söyleyen Yunus Kuru, açılıştan sonra da çayın 1.5 tl olacağını, internet hizmeti, açık mutfak, kumpir, vafıl, ızgara çeşitleri, salat, közde kuyu kahve ile Yeşilköyde vatandaşa hizmet farkındalığını yaşatacağını, alkole asla yer verilmeyeceğini söyledi.


"Ağaç dikmemden rahatsız olanda oldu"

Geçtiğimiz günlerde de zabıtanın şikayet üzerine geldiğini ve şikayet gerekçesinin de ağaç dikmek ve yeşillendirme için olduğunu söyleyen Yunus Kuru, garip bir çelişkide kaldığını söyledi. Müessesinin etrafını da çitlerle çeevirme nedenini hayvanların doğasında olan yeşile pisliklerini yapma olayına engel olmak olduğunu belirtti. "Benim tanıdığım, bildiğim Yeşilköylü poşetini cebinde taşır. Yemek yenilen yer temiz ve hijyenik olur" dedi.


"Logar kapağının etrafını dahi yeşillendirdim"

Kullanım alanı içinde bulunan Logar kapağının üstünün önceleri çevre lokantaların yemek ve pislik artığı ile dolu olduğunu, çevreye kötü koku ve mikrop saçtığını ifade eden Kuru, kendisinin yeşillendirerek, küçük süs bahçesi şeklinde yapılandıracağını söyledi. Ayrıca çocuklar içinde yumuşak zeminli küçük bir oyun bahçesinin yapılacağını ifade ederek, nezih bir aile ortamı şeklinde alanı kullanıma açacağını belirtti.


"Ben ekmeğimin kabadayısıyım"

TÜRGEV'in ve Bilal Erdoğan'ın ortağı olduğu hakkındaki, söylentileri de sorduğumuz Yunus Kuru, "Öyle olsam burda ne işim var. Kabadayıdan tutun, mafya ya kadar hakkımda herşey söylendi. Ben ekmeğimin kabadayısıyım. Belgesiz resmi olmayan hiç bir işim yok. İzin belgelerim, tüm işletme ruhsatlarım tamam. Elektrik, su ve doğalgaz belgelerim dahil herşeyim yasaldır" dedi.
Gıda sektöründe öncü bir şirketin işletmeciliğini yapan Kuru, öncü hizmeti Bakırköylüye getirmenin derdinde olduğunu ifade ederek "Hizmetimiz hoşunuza gitmezse sizlerle birlikte sökme sözü veriyorum" diyerek Bakırköylülere seslendi.

Selvi Sarıtaç
 
Editör: Haber Merkezi