ÇATALCA- Çatalca Belediyesi’nde görev alan 8 Zabıta Memuru, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ilgili yönetmelik doğrultusunda kurduğu Başkan Yardımcısı Cengiz Uçar, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhayat Doğan ve Zabıta Müdürü Selçuk Babaoğlu’dan komisyon onayı ile girdiği “Zabıta Görevde Yükselme” sınavında başarılı olarak rütbe almaya hak kazandı.

HEYECAN VE GURUR

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Rütbe Törenine Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Cengiz Uçar, Dursun Duran Kaya, Fehmi Akyüz, Ayhan Tutun, Belediye Başkan Danışmanı Adem Serezli, Zabıta Müdürü Selçuk Babaoğlu, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurhayat Doğan katıldı. Memurlara rütbeleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından verilirken 1 komiserin amir 7 memurun komiserliğe yükseldiği törende, heyecan ve gurur bir arada yaşandı.

TEBRİK ETTİ

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara törende yaptığı konuşmada, “Çatalca Belediyesi'nde her zaman gözler önünde olan ekip, Temizlik Hizmetlerinde görev yapan arkadaşlarınız ve Zabıtamızdır. Sürekli sokakta olan, göz önünde olan, üzerinde resmi üniforma olan, kolluk gücü olarak görev yapan sizlersiniz ve yaptırım gücünüzle var, bir de sokak aralarında, mahalle aralarında sokak temizliğini yapan işçi arkadaşlarımız var. Zabıtamız ve temizlik görevlilerimiz vatandaşlarla birebir muhatap olan çalışanlarımızdır” dedi.

‘ŞİKAYETLER AZALDI’

Konuşmasında Belediye Başkanlığı görevinde 9.yılını tamamladığını belirten Kara, belediye kadrosunun geçen zaman içinde yenilendiğini beliterek özellike zabıtalar hakkında geçmiş dönemde çok fazla eleştiriler aldıklarını, bu eleştirilerin bir çocuğunun da meclis üyeleri başta olmak üzere partililerden ve vatandaşlardan geldiğini belirtti. Kara, süreç içinde yaptıkları başarılı çalışmalar ile bu şikayetlerin minimum düzeye indiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Senay BADUR-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi