KAYA: DOĞRU YÖNETEMİYORSUNUZ

Teklifle ilgili konuşan CHP'li Meclis Üyesi Düzgün Kaya, Zeytinburnu Belediyesi'nin ülkedeki pek çok ilden dahi büyük bir bütçeye sahip olduğunun altını çizerek, “Demek ki doğru yönetemiyorsunuz. Biz bu yanlış yönetime ortak olmak istemiyoruz ve onay vermiyoruz” dedi.
Eleştirileri cevaplayan Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı ve AK Parti Meclis Üyesi Gökhan Kasap, bütçelerinin yeterli olduğunu, yerel seçimlere iki sene gibi bir zaman kaldığını ve yapacakları iyi şeylerde ‘CHP’nin de katkısı olsun’ istediklerini belirtti.



Kalan sürede işleri hızlandırmak ve daha iyi şeyler yapmak için borçlanma yetkisi istendiğini ifade eden Kasap, “Panaroma 1915 Çanakkale Müzesi, Merkezefendi ve Beştelsiz yüzme havuzları yapımı, Tarihi Başkanlık Binası Resterasyonu gibi hizmetlerin bir an önce tamamlanarak halkın istifadesine sunulması için yapacağız bu borçlanmayı. Zeytinburnu Belediyesi’nin kredi itibarı çok yüksek olduğu için ödemeleri her ay değil, vergi zamanı gelince yılda iki kere ödeme ayrıcalığı da var. Neden bunu kullanmayalım ki?” diye sordu.
Kasap, sözlerine devamla, “Zeytinburnu Belediye binası önünde kendini yakmaya kalkan işçi veya mütahit gördünüz mü hiç” diyerek CHP’li belediyelere atıfta bulundu.
CHP Gurup Başkanı H. Hüseyin Üskdar’da, “Bırak yakanı, kibrit çakan içeriye atılıyor” diyerek cevap verdi.

Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam Gazetesi
 
 
Editör: Haber Merkezi