BEŞİKTAŞ- Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldığı tebliğ edildiği akşam, CHP Beşiktaş ve İBB Meclis Üyesi Cevdet Bayram’ın adını kullanarak CNN TURK’te Hande Fırat’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Gece Görüşü’ adlı programa telefonla bağlanan kişi ile ilgili konuşan Bayram, savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Hande Fırat’ın canlı yayında özür dilediği CHP Beşiktaş ve İBBMeclis Üyesi Cevdet Bayram İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği suç duyurusu dilekçesinde şu ifadelere yer verdi;

“Tanımadığım bir şahsın adımı kullanarak canlı yayına katıldığını öğrenmem üzerine hemen program moderatörü Hande Fırat’ın telefonuna bir şekilde ulaşarak yayına katılan şahsın ben olmadığımı söyledim. Sahte Cevdet Bayram olarak yayına katıldığını söyledim. Bunun üzerine kendilerine telefonla bağlanan kişiye ulaşmak için aradıklarını ancak o şahsa ulaşmadıklarını belirten Fırat, benden özür diledi. Bunun üzerine ben de kendisine teşekkür ettim. Söz konusu şahıs benim adımı kullanarak siyasi kimliğime ters düşen asılsız beyan ve söylemlerde bulunmuş, siyasi itibarımı zedelemiştir. Söz konusu yayına ilişkin CD’yi ve yayına katılan kişinin telefonlarını CNN’den temin edilerek bu kişinin bulunmasını ve gerekli tahkikatın yapılarak kamu davası açılmasını talep ediyorum.”

Fidan UĞUR-Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi