CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, 2017 yılına girmemize birkaç gün kala partinin Sarıyer’deki 8555 üyesine özel bir mektup gönderiyor. Deniz mektubunda, Kurtuluş Savaşı ve II. Dünya Savaşı sonrası çok partili sisteme yani demokrasiye geçen ülkemiz, 2016 yılında, son 70 yılının en acılı en zor ve en buhranlı dönemini yaşamıştır. Bütün bu olumsuzlukları geride bırakacağımız acısız sancısız, iş, aş, can ve mal güvenliği sorunu olmayan çağdaş, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ni 2017 yılında daha da güçlendirmek CHP olarak temel görevimiz olacaktır” dedi.



Mehmet Deniz, partililerin yeni yılını kutlarke,n topyekün mücadeleye de davet ettiği mektubunda şu ifadeler yer aldı:



Değerli yol arkadaşım,
“Ülkemiz ve coğrafyamız çok zor günler yaşıyor ve yaşatılıyor. Kronikleşen patlamalarda her gün onlarca insanımız hayatını kaybediyor, milyonlarca insanımız yaşadıkları yerlerden göç ettiriliyor, kısaca yaşam hakkımız ihlal ediliyor. Ekonomisi çökmüş, işsizlik, hayat pahalılığı hat safhaya ulaşmış, can ve mal güvenliğimiz kalmamıştır. Yaşananların sonucu olarak, Türkiye bu girdapta uluslararası ilişkilerden koparılmış, yalnız kalmıştır. Bütün bunların sebebi ülkenin iyi yönetilmemesidir. 14 yıllık AKP iktidarındaki yanlış uygulamaların toplamının bir sonucudur.

Kurtuluş Savaşı ve II. Dünya Savaşı sonrası çok partili sisteme yani demokrasiye geçen ülkemiz, 2016 yılında, son 70 yılının en acılı en zor ve en buhranlı dönemini yaşamıştır. Bunun en büyük sorumlusu ülkeyi yönetemeyen mevcut iktidar partisidir.



Kimler tarafından yaşatılmak isteniyorsa istensin bu kötü döneme “dur” diyecek Türk halkının iradesi ve gücü vardır. Geçmişteki tecrübelerimiz, bu tür içten ve dıştan gelecek saldırıları bertaraf etmemize yetecektir. CHP’liler olarak sorumluluğumuz büyüktür. Bu nedenle mahallelerde yeniden yapılanıp, kendi parti birlikteliğimizi, mahallemizdeki derneklerle, kanaat önderleri ile, komşuluk ilişkileri ile pekiştirerek, çıkış yolunun var olduğunu, bunun da Cumhuriyet Halk Partisi’nin politikalarından geçtiğini iyi bir şekilde anlatmalıyız. Bunun için Türkiye Cumhuriyeti kurucu iradesinin gerçek sahiplerini göreve çağırıyorum.
Bütün bu olumsuzlukları geride bırakacağımız acısız sancısız, iş, aş, can ve mal güvenliği sorunu olmayan çağdaş, demokratik ve laik Türkiye Cumhuriyeti’ni 2017 yılında daha da güçlendirmek CHP olarak temel görevimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı kutlar, ilçemizle birlikte topyekûn mücadeleye sizleri davet eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Mehmet Deniz /CHP Sarıyer İlçe Başkanı

HABER: Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam-özel


 
 

Editör: Haber Merkezi