BAKIRKÖY- Geçtiğimiz aylarda istifası ile gündeme düşen ve herhangi bir gelişme söz konusu olursa kamuoyuna gerekli açıklamayı yapacağını ifade eden Erkan Kılıç’ın sessiz sedasız bir şekilde hem teknik başkan yardımcılığı görevinden ve hem de memuriyet hayatından istifa etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. İstifa ettiği günden beri telefonları açık olduğu halde cevap vermeyen Teknik Başkan Yardımcı Erkan Kılıç’ın medyada çıkan haberlerin ardından Bakırköy’de yayın yapan Bakırköy Gazetesi tarafından görüntülenmesi de dikkat çekti.

KERİMOĞLU’NA YAKINLIĞI İLE BİLİNİYOR

Göreve seçildiği 2014 yılında Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve yönetimi hakkında türlü iddiaları manşetten vererek, çeşitli rüşvet ve rüşvet tarifesi, kurban alanlarındaki rant çarkı gibi haberlerle ilçede Başkan Kerimoğlu ve ekibini tartıştıran Bakırköy Gazetesi şimdiler de ise Bakırköy Belediyesi ve Başkan Kerimoğlu’na yakınlığı ile biliniyor. İstifa eden Kılıç’ın, kamuoyuna açıklama yaparım dediği halde kendisinden kimse haber alamazken, Bakırköy Gazetesi tarafından görüntülenmesi akıllara başka sorular getirdi.

VATANDAŞLAR TEPKİLİ

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun sağlıklı açıklamalar yapmasını bekleyen vatandaşlar ise CHP’nin kamuoyunda bu tür haberlerle tartışılmasından yana şikayetlerini dile getirirerek, “İstanbul’un en gözde ilçelerinden biri olan Bakırköy’ün adının, basında bu şekilde yer almasından dolayı büyük bir üzüntü duyuyoruz. Belediyemiz kamuoyunun merak ettiği herşeyi açıklasın, sosyal demokrat bir belediye anlayışı bunu gererktirir ” diyerek Kerimoğlu’na seslendi.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi