Türkiye siyasetinin önemli figürlerinden Meral Akşener tarafından kurulan İYİ Parti her geçen gün isminden söz ettirmeye devam ediyor. Örgütlenme çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti’de görev yapan isimler ise herkesi şaşırtıyor. Bunlardan birisi de Ermeni asıllı olan Bakırköylü Elmas Giragos. İYİ Parti’de siyaset yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Giragos, “Ülkemiz bir bilinmeze doğru hızla sürükleniyor ve siyaset tıkanma noktasına gelmiş durumda. Biz de bu noktada ortaya çıktık, görev aldık” diyor ve ekliyor. “Ben, İYİ Parti de çok iyiyim.”

‘AKŞENER’E AİLECE HAYRANIZ’

1973 Amasya doğumlu olan ve Hırıstiyan Gregoryan (Türklüğü ilk kabul eden ırk) mezhebine mensup olan Giragos İYİ Parti saflarında yer almaktan dolayı gurur  duyduğunu ifade ederek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ailece hayranlık duyduklarını belirterek, “Meral Akşener’in dediğ gibi; Kadınların artık bu ülkenin kaderine el koyma zamanı geldi” sözlerini kullandı.

‘ÜLKEMİZE İYİ GELDİ’

Daha öncede siyaseten bazı girişimlerde bulunduğunu ve Akşener ile birlikte hedefledikleri ülke modeline ulaşabileceklerine inandığını dile getiren Giragos, “Türk halkı mutsuz, umutsuz, huzursuz ve korku içinde. Kutuplaşma ve şiddet hat safhaya ulaşmış durumda. Toplumun dokusu değişmeye yüz tutmuş durumda. Bu açıdan İYİ Parti ülkemize iyi geldi. Tam zamanında geldi” şeklinde konuştu.

‘HEP BİRLİKTE KARAR VERELİM’

İYİ Parti’nin Türkiye’ye beklediği huzuru, adaleti ve doğru siyaseti getireceğine inandığını ifade eden Giragos, “Akşener’i yakından tanıdıkça onun dürüstlüğünü, adil ve merhametli karakterini, içten hitabet yeteneğini, halka yakınlığını ve sevgisini gördüm. Şimdi doğru karar verdiğime, başaracağına ve hep birlikte olursak başaracağımıza eminim” diyerek, vatandaşları İYİ Parti merkezlerine davet ederek, “Gelin tanışalım, dinleyelim, anlatalım. Hep birlikte karar verelim. Çocuklarımıza yaşayabilecekleri güzel bir ülke bırakmak için hep birlikte çalışmalarımıza devam edelim” ifadelerini kullandı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi