BAKIRKÖY- MHP Bakırköy İlçe Başkanı Ahmet Altun üst üste yaşanan seçimler nedeniyle meydanda kurulan standlarında hep birlikte uyum içinde çalıştıklarını ve durumdan memnuniyetini dile getirirken, siyaseten farklı görüşlerde olsalarda, Bakırköy’ün menfaatleri konusunda buluştuklarını söyledi. Altun, “Bakırköy için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Siyasi arenada topluma hizmet yarışında olduklarını söyleyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Bakırköy İlçe Başkanı Selçuk Biber, ülkenin bu zor günlerinde siyaseten elini taşın altına koyan MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun ve yönetimine teşekkür etti

İYİ PARTİ YORUMLARI

Ülke ve ilçe genelinde değerlendirmelerde bulunan iki başkanın sohbetinin üstüne, Milletvekili İlhan Cihaner geldi. Yeni kurulan İYİ Parti hakkında düşüncelerini sorduğumuz MHP İlçe Başkanı Ahmet Altun, kuruluşunda MHP bandaslı görünse de, yöneticilere bakılınca durumun göründüğü gibi olmadığını söyledi. CHP’Lİ Milletvekili İlhan Cihaner de, İyi Parti’nin ilk çıkışta estirdiği rüzgarın söndüğünü ve beklenen ilgiyi görmediğini ifade etti.

Selvi SARITAÇ / Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi