Beyoğlu sağlıklı yaşam için yürüdü

 

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, Sağlıklı Yaşam için Sütlüce Sahili’nde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve vatandaşlarla birlikte yürüyüş yapıp, pedal çevirdi.  Herkesi spor yapmaya davet eden Bakan Bozkır, “7 Hazirana kadar Beyoğlu’nun yokuşlarında yürüyeceğiz” dedi.

 

Sağlık Bakanlığı’nın 2015 yılında “Bir Adım Hareket, Bin Adım Sağlık” projesi kapsamında Beyoğlu Belediyesi tarafından Sütlüce Sahili’nde düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır katıldı. Yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İlçe Başkanı Av. Harun Muş ve vatandaşlar eşlik etti.  Yürüyüş öncesi beraberindekilerle birlikte sahilde kurulan sofraları ziyaret ederek vatandaşların hatrını soran Bakan Bozkır yine beraberindekilerle birlikte yürüyüş yaptı.

 

 

“MEMLEKETİMİZE İSTİKRARI HEP BİRLİKTE ARMAĞAN ETMİŞ OLACAĞIZ”

 

7 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken herkesin bir şeyler ifade ettiğini söyleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda cumartesi sabahında AK Parti’yi merak edenler buradan öğrenebilirler. Çocuğu, yaşlısı, kadını, genci 7 Haziran seçimlerine ne kadar yakın olduğunu liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Sayın Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde yapacak çok işi olduğunun farkında olarak, bu iktidara devam mesajını veren bu toplantıyı yapıyoruz” diye konuştu.

  

BAKAN BOZKIR, BAŞKAN DEMİRCAN'LA PEDAL ÇEVİRDİ

 

Sahil boyunca yapılan yürüyüş sonrası Bakan Bozkır, yine sağlık için pedal çevirdi. Başkan Demircan da Bakan Bozkır’a bisikletiyle eşlik etti. Herkesi spor yapmaya davet eden Bakan Bozkır, vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi