Afganistanlı MünipMurade’nin tek bir hayali vardı, Türkiye’de çalışıp para kazanacak, Afganistan’da arkasında bıraktığı nişanlısının başlık parasını ödeyerek onun ile evleneceti. Altı yıl azimle Hakan Temuç’in yanında çalıştı, başlık parasını biriktirdi. Sıra geldi gelini alıp Türkiye’ye gelmeye. Patronu Hakan Bey “Hayatının bu en mutlu gününde senin için ne hediye yapabilirim?” deyince MünipMurade’nin gözleri parladı.

“Hakan Bey nişanlıma bir sürpriz yapmak istiyorum. Protez saç için param yok. Biriktirdiğim tüm param başlık parasına gitti, sizden rica etsem bana protez saç yaptırabilir misiniz?” dedi. Patronu Hakan Beyden olumlu yanıtı alan MunipMurade çok ciddi bir internet araştırması yaparak Platin Hair Saç Protez Merkezine ulaştı. Patronu ile randevu alarak merkezimize geldiler. İki saat içinde merkezimizde saç protez uygulaması gerçekleştirilen Munip bey adeta evrim geçirerek protez saç ilavesi ile tanınmaz hale geldi.

Platin Hair Saç Protez Merkezinden bambaşka bir görüntü ile ayrılan Munip beyin gözlerinin içi gülüyordu. Onun ile yanında merkeze gelen arkadaşları bile kendisini tanımakta güçlük çektiler. Artık moral bozukluğuna ve Kelliğe son diyerek Platin Hair Saç Merkezinde kendimize iki saat ayırarak anlamlı bir hediye vermeye ne dersiniz ?

Editör: Haber Merkezi