AK Parti Belen Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Dağlı, 31 Mart 2019’daki yerel seçim için aday belirleme sürecinde ilçedeki esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının yanısıra vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorup, belediye başkanlığı için desteklerini istiyor.

Belen’de kurulan semt pazarında satış yapan esnafa ziyarette bulunan Nihat Dağlı’ya yakın ilgi gösteren vatandaşlar, Belen için çalışan, Belenlilerin geleceğini düşünen, güzel hizmetler üreten bir başkana ihtiyaç duyduklarını belirterek “yanındayız, desteğimiz seninle” dediler.

Belen’de altı yıl boyunca AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Nihat Dağlı, “Ben bu yörenin çocuğuyum. Havasını soluyup, suyunu içtim, köyünün yaşamını da bilirim, şehrinin de. İnsanların neye ihtiyaç duyduğunu, gencin, yaşlının, öğrencinin, esnafın, kadının, erkeğin, engellinin, hastanın ne beklentisi var, nasıl bir yaşamın hayalini kuruyor biliyorum.

Çünkü bunları ben de istiyorum. Ben de ekonomik değeri yüksek, sağlık, eğitim, kültür ve sosyal konulardaki ihtiyaçları giderilmiş, yatırımlar yapılmış, insanların birbirine dostça sarıldığı, kardeşçe ziyaretlerde bulunduğu mutlu bir Belen’in hayalini kuruyorum. İlçemizi tarihi ve turistik değerleriyle, üretimi yapılan tüm ürünleriyle her yerde tanıtmak istiyorum. İnşallah belediye başkanı adayı olduğumda bu düşüncelerimi tüm Belen halkıyla daha geniş platformlarda paylaşıp, hayallerimizi gerçekleştirmek için birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz” dedi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi