AK Parti İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili Adayı ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, bugün Sarıyer’de Cuma Namazı kıldıktan sonra esnafı ziyaret etti.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Sarıyer’de seçim çalışması yapan Hayati Yazıcı, Cuma Namazı’nı Zümrütevler Hacı Sami Tatari Camisi’ne kıldı. Cami çıkışında cemaatle sohbet eden Yazıcı, cami önündeki yolda  satış yapan seyyar esnafa uğradı ve satılan armutların cinsini sordu. Satıcının “Bunlar Deveci Armudu” diye karşılık vermesi üzerine, Yazıcı, “Hiç Deveci Armudu’na benzemiyor” diyerek, satıcının yanından ayrıldı.

Beraberindeki partililerle birlikte Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Yazıcı daha sonra partili kadınlarla birlikte ev ziyaretine katıldı. Ana cadde üzerindeki esnafla sohbet edip, hatır soran Hayati Yazıcı, akşam yemeği için sahildeki küçük balıkçı lokantasını seçti. Yazıcı’nın akşam da Büyükdere’deki RİVA Restaurant’a olacağı belirtildi.

(Tuncay DAĞLI- Kent Yaşam-Sarıyer)

Editör: Haber Merkezi