AK Parti Kağıthane’de görev değişimi yaşandı. Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, ilçe kongresinde AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı seçildi. Öztekin’den boşalan belediye başkan yardımcılığına ise Halkla İlişkler Müdürü Levent Dirice atandı.

 AK PARTİ KÂĞITHANE’NİN YENİ BAŞKANI MEVLÜT ÖZTEKİN

Kâğıthane Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde yapılan AK Parti Kağıthane 6. Olağan Kongresi’ne Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti İstanbul Milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve 15 Temmuz şehitlerinin yakınları ile gaziler de katıldı.

ÖZTEKİN: 2019 SEÇİMLERİNE BAŞARILI ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ

İlçe başkanlığına seçilen Mevlüt Öztekin yaptığı teşekkür konuşmasında, ”Kâğıthane’mizin 6.Olağan Kongresini tamamladık. Yaptıkları hizmetlerden dolayı ilçe başkanımız Faruk Gökkuş’a, ilçe yönetimine, ilçe başkan yardımcısı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Şimdi bizim bir hedefimiz var. Aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağız. 2019’da yerel ve genel seçimde, Cumhurbaşkanımızın tek talimatı olan “kapı kapı gezmeye var mısınız?” sözünü, biz yerine getireceğiz. Tüm ekibimizle, tüm yönetimimizle bunu yapmaya ant içtik. Bu saatten sonra çalınmadık kapı bırakmayacağız. 2019 seçimlerine başarılı şekilde çıkacağız. Cumhurbaşkanımızı da Türkiye Cumhuriyetimizin başına geçireceğiz. Hepimize başarılar diliyorum” dedi.

Öztekin’den boşalan belediye başkan yardımcılığına getirilen Levent Dirice ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kağıthane Beleidye Başkanı Fazlı Kılıç’a teşekkür ederek, “Başkanımızın takdiriyle belediye başkan yardımcısı olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi