AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan Danışman, Abdurahman Dursun, eski başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri de toplantıda hazır bulundu.

“Kırgınlık olmayacak”

Aday adaylarının tam kadro olarak katıldığı tanıtım programında açılış konuşmasını yapan AKP Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük; ‘”Bütün aday adaylarımıza partimize teveccüh gösterdikleri için teşekkür ederim. Her seçimde olduğu gibi bu seçimin de kriterleri var. Bu kriterlere göre belirlenecek aday genel merkezimiz tarafından seçilecek. Seçim sonunda bütün aday adaylarının, seçilen adaya destek vererek kırgınlıklar dargınlıklar olmayacaktır. Ak Parti ailesinin geleneği bunu gerektirir. Büyükçekmece’de artık ak belediyecilik hizmetleri ile tanışacaktır. Bütün aday adaylarımız birbirinden değerlidir. Kariyerleri ve bilgilerini hizmet için kullanacak yapıda arkadaşlarımızdır, şimdiden kendilerine başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.



“Elbirliği ile çalışacağız”

Belediye Başkan Aday Adayları kısa konuşma yaparak kendilerini tanıttı, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylarının tanıtımını Yerel Yönetimler Birim Başkanı Zülfikar Ereke, sinevizyon eşliğinde yaptı. AKP İl Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Danışman, konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak; “El birliği ile Büyükçekmecemizi ak kadrolar ile hizmete kavuşturacağız” dedi. AKP’nin Büyükçekmece’deki Belediye Başkan Aday Adayları şu isimlerden oluşuyor: Recep Erol, Enver Yılmaz, Murat Hazıroğlu, H. Avni Sandıkçı, A. Kemal Çebi, D. Erat Aktaş, Nevzat Sudaş, Okan Gülkoku, Gürbüz Türkan, Celal Babayiğit ve Temel Eyüboğlu.

Ümit ERSOY  

Editör: Haber Merkezi