Çoğunluğu Sarıyer’de görev yapan basın mensupları olmak üzere çok sayıda gazeteci ile bir araya gelen Bayraktar, tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

Bayraktar yaptığı konuşmada ise, “Gazetecilik mesleğini, ilkeleriyle kendilerine düstur edinmiş olan gazetecilerimiz, köklü gelenekleriyle, yeni teknolojiler, gelişen ve çeşitlenen iletişim kaynaklarıyla görevlerini ifa ederken aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle bir yandan toplumun sağlıklı işlemesine katkı sunmakta, diğer yandan ise bireylerin ve halkın talep ve beklentilerini en iyi şekilde yansıtarak kamusal bir görevi de yerine getirmektedirler. Gazeteciliğin gecesi gündüzü yoktur. Fedakarlık ve özveri ister. Sizler de Sarıyer’in yerel gazetecileri olarak özverili ve gayretli insanlarsınız. Bu vesileyle tüm gazeteci arkadaşlarımızın bu önemli gününü kutluyorum” dedi.

Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı olarak seçmene ilk vaadinin Sarıyer’i kazanmak olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Siyasi büyüklerimiz uygun gördüler, sorumluluk bilinci taşıyan bir kardeşiniz olarak Sarıyer’de bir sorumluluk seferberliği başlattık. Herkes bunun bir parçası oldu. Adaylığım açıklandıktan sonra ciddi bir sahiplenme oldu. Açıkçası bu durum beni çok mutlu etti. Dört buçuk yıl önce siyasette değildim ve böyle de bir düşüncem yoktu. Sarıyer’de doğdum büyüdüm. Sarıyer’in gidişatına bakınca eksiklikleri görüyoruz. Bunları görünce kayıtsız kalamıyoruz ve dertleniyoruz. Dolayısıyla tecrübe ve birikimlerimi Sarıyer’e sunmak adına bu göreve talip oldum. 31 Mart yerel seçimi gerçekten önemli bir seçimdir. Ben hiçbir zaman ucuz siyaset yapmadım. Siyasete ahlak, nitelik, nezaket ve kalite getirmek için yola çıktık. Öyle bir kadroyla çalışıyoruz ki bu beni çok mutlu ediyor, herkes görev almak istiyor. AK Parti Sarıyer teşkilatı bir marka haline geldi. Seçime kişilerin ve partilerin kazanması olarak bakmıyoruz. Ben bu seçime Sarıyer’in kazanımı olarak bakıyorum. Yani 31 Mart’ta Salih Bayraktar değil, Sarıyer kazanacak. Çok yakında projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. İlk vaadimiz Sarıyer’i kazanmaktır.”

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi