AK Parti Belen Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Dağlı, seçim çalışmaları sırasında görüştüğü vatandaşlarla samimi ve sıcak diyaloglarda bulunurken, partisi tarafından aday gösterildiği takdirde seçimi kazanacak en güçlü siyasetçi olarak görülüyor.

Hatay’ın Belen İlçesinde altı yıl boyunca AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Nihat Dağlı, emek verip, her seçimde oyunu daha da artırdığı memletine artık belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyor.

Kendi partisinden ya da rakip partilerden belediye başkan aday adayı olarak halkın karşısına çıkan diğer siyasetçilere karşı daha tanınmış bir siyasetçi imajıyla vatandaşların saygı ve sevgisini kazanan Nihat Dağlı'nın, işbilir, çalışkan ve güvenilir bir belediye başkanı olup, Belenlilere büyük hizmetlerde bulunacağı belirtiliyor.

“HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM”

“Ben Belen’i ve Belenlileri tanıyorum” diyen Nihat Dağlı, “Partim beni aday gösterdiği takdirde belediye başkanı olmak için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gecemi gündüzüme katıp çalışacağım. Halen belediye başkanlığı görevini yürüten partili arkaşımdan bayrağı devralıp, hizmet çıtasını daha yükseğe çıkarmak için mücadele edeceğim. En önemlisi de bana güvenen hemşerilerimi hiçbir zaman pişman etmeyip, onların her türlü sorununa çözüm getirmek için hep yanlarında olacağım. Ben boş vaatlerin adamı değil, hizmet adamıyım. Saygı, sevgi ve güven içinde, Belen’de huzurlu bir yaşam için yola çıktım, partili, partisiz herkesin başkanı olacağım” dedi.

Öte yandan kendilerinden biri olan Nihat Dağlı’nın bilgi, beceri, siyasi tecrübe ve çalışkanlığıyla belediye başkanlığına layık bir aday adayı olduğunu söyleyen Belenliler, “Nihat Dağlı ilçe başkanlığı sırasında yaptığı çalışmalarla hem güvenimizi kazandı hem de gelecekte yapacakları için ümit verdi. Onu başkanlık makamına taşıyıp, Belen’e daha fazla hizmet getirmesini sağlamak bizim için görevdir” dediler.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi