Beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Bakırköy İlçe Başkanı M. Sait Yücel, eski milletvekilleri Tayfur Suner ve Mehmet Ali Özpolat ile Bakırköy Belediyesi'ne gelen Bakırköy Belediyesi'nin çiçeği burnunda Başkanı Bülent Kerimoğlu, Ateş Ünal Erzen’e 10 yıllık belediye başkanlığı süresince Bakırköy’e yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, plaket verdi.

'Deneyimleriniz bize rehberlik edecek'

Ateş Ünal Erzen'e "Görevde olduğum sürece bizlere reherlik edecek bir abi olacaksınız" diyen Belediye Kerimoğlu, "Ne zaman başımız sıkışsa abi bize bir el atın diye yardımınızı isteyeceğiz. Sizin deneyim ve tecrübeleriniz bize reherlik edecektir" dedi. Kerimoğlu'na teşekkür ederek konuşan Ateş Ünal Erzen ise; arşivi, düzeni ve hizmetleri ile Bakırköy'ün çok güzel bir ilçe olduğunu anlatarak, en büyük mutluluğunun burayı genç bir kardeşine bırakıyor olması olduğunun altını çizdi. "Önemli olan bayrağın devamıdır" diyen Erzen, "Bakırköy'de olan hizmetler büyükşehir dahil hiç bir belediyede yok. Bunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirsiniz. İnsan yapısı, çağdaş yaşantısı ve Kemalist düşüncesi ile Türkiye'ye örnek olabilecek bir ilçe. Bu örneği yaymak lazım. Seçim sürecinde projelerden bahsedilebilseydi inanıyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi daha yukarılarda olurdu" diye konuştu.



'Güzel işler yapacağınıza inanıyorum'

Gündem nedeni ile projelerin kaynayıp gittiğini, yerel seçim olduğunun unutulduğunu sözlerine ekleyen Erzen, komisyon başkanlarını da Kerimoğlu'na tanıştırarak, "Sormak istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz" diyerek faaliyet raporunu teslim etti. "Önümüz yaz parkların keyfini çıkarın. Büyükşehir bizde olsaydı alansal yetkiniz de olacaktı. Ama ben belediye yasasının size verdiği yetkilerle çok güzel işler yapacağınıza inanıyorum. Bakırköylüler gibi sana inanıyor ve güveniyorum. Gönül rahatlığı ile görevimi bırakıyorum" diyerek koltuğu devretti.
Belediye personeliyle vedalaşan Ateş Ünal Erzen, başarılar dileyerek belediyeden ayrıldı.
Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da ilk yaptığı açıklamada Bakırköy’de sosyal belediyecilik uygulamaları konularında örnek hizmetler vereceklerini söyledi.

Selvi Sarıtaç
 

Editör: Haber Merkezi