CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş’ın, Sarıyer’de partililere verdiği  kokteyle her kesimden çok sayıda katılım oldu.


Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda partili dostlarıyla buluşan Hülya Güntaş’ı, aynı zamanda rakibi olan birçok milletvekili aday adayı da yalnız bırakmadı. Belediye meclis üyelerinden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine kadar her kesimden destek gören Hülya Güntaş yaptığı konuşmada, “İktidar olmak, 8 Haziran sabahı Türkiye’yi yepyeni bir güne başlatmak için, çocuklarımızın geleceğine vurulacak prangaları kırmak için, bu baskı düzeninin son bulması, özlenen demokrasi şiarını daha gür haykırmak için, halk adına sol bir iktidarın kurulması için, CHP bayrağını, yıkacağımız zulmün surlarına dikmek için, CHP’yi iktidar, Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak için yola çıktım. Bana, CHP iktidarında yaşayacağımız özgür, demokratik ve refah dolu güzel günler için omuz vermenizi istiyorum” dedi.

KEMANLI BAĞLAMALI SİYASİ PROPAGANDA

Toplantıya katılanların Nevroz’unu da kutlayan Hülya Güntaş’ın verdiği kokteyle katılan davetliler, İclal-Suat çiftinin seslendirdiği şarkılarla coştu. Kemanı ve bağlamasıyla müzik ziyafeti çeken müzisyen Suat, kendisinin de devrimci bir öğretmen olduğunu ve meslektaşı Hülya Güntaş’a destek vermek ve meclise gitmesine katkıda bulunmak için orada olduğunu söyledi.

Hülya Güntaş’ın davetine CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları Necati Yıldırım, Hüseyin Şahin, Yüksel Kaya, İnan Güney, M. Arif Genç, Zeynep Nurfeşan Ağra, Refik Ecevit, CHP Beyolu İlçe Başkanı Muharrem Bulut, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Fatik Eker, Özkan Sucu, Hüseyin Coşkun, Mustafa Bakır, Mustafa Balcı, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir, ÇYDD Sarıyer Şube Başkanı Gül Çağlayan, Baltalimanı Mahallesi Muhtarı Ali Haydar ile Güntaş ailesinin bireyleri de katıldı.

“SEÇİMDE AKP ZİHNİYETİNİ SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

Toplantı sonunda aile bireylerinin yanısıra, siyasi çalışmasında kendisine destek veren yolarkadaşlarını ve aday adayı arkadaşlarını da yanına alıp, anı fotoğrafı çektiren Hülya Güntaş, “Bu seçimde AKP’yi ve taşıdığı zihniyeti sandığa gömecek devrimi, bayrağı bizlere Denizlerden, Sinanlardan kalan sol yanımızla yapacağız. Devrimi, demokrasi mücadelesinde yitirdiğimiz ve arkalarından söz verdiğimiz canlar için yapacağız. Gerçek demokrasi ve halkın huzuru için yük bizim omuzlarımızdadır. Bu sorumluluğu taşımalı, hakkını vermeli ve ayrımsız tüm halkın kurtuluşunu sağlayacak CHP iktidarını sandıktan çıkarmalıyız. Umut bizim, yarın bizim, iktidar bizim. Halk bizimle mutlu olacak” diye konuştu.

6 AYLIK TORUNU DA GELDİ

CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hülya Güntaş’ın seçim çalışmasına tıp doktoru olan eşi ve çocukları ile yakın akrabaları da büyük destek veriyor. Bugünkü toplantıya eşi ve 6 aylık kızı Elif’i de alıp gelen oğlu Serdar Güntaş, annesinin konuşmasını kaydedip, anında sosyal medyada paylaştı. Partililerin elinde kucaktan kucağa dolaşan küçük Elif ise “babaannesine destek veren en küçük CHP’li” olarak anons edildi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)












 

Editör: Haber Merkezi