Geçtiğimiz günlerde iki adayla yapılan ve yaklaşık 9 saat süren CHP Bahçelievler İlçe Kongresi’nde, 204 delegenin oyunu alarak ilçe başkanlığına seçilen Özgür Çelik’e, önce yıllardır yakasına taktığı parti rozetini, sonra ilçenin mühürünü, en sonunda da ilçe binasının anahtarını teslim eden Mehmet Ali Özkan, görev aldığı süre boyunca parti çalışmalarında emeği geçen tüm örgütüne teşekkür etti.

Referandum çalışmalarında adından çok söz ettiren ve genel merkez tarafından büyük taktir toplayan Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nın tüm üyelerine genel merkezin selamını da ileten Özkan, “Muhakkak ki eksiklerimiz olmuştur ama önceliğimiz kalp kırmamaktı. Hep birlikte çok daha iyi çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Yeni seçilen İlçe Başkanı Özgür Çelik’te, Mehmet Ali Özkan’a emeklerinden dolayı teşekkür plaketi verirken, divit uçlu bir dolma kalem seti de hediye ederek, “Birlikte imza atacağımız çok daha büyük başarılar var” ifadelerini kullandı.

“Kadınların ve gençlerin söz sahibi olacağı bir yönetim için söz verdik” diyen Çelik, İstanbul’da en genç yönetime sahip Bahçelievler CHP’nin, genç ve kadın kotalarında yüzde 7 ila 10 artışla daha da gençleştiğini söyledi.

Kongrede ilçe başkanlığı için adaylığını koyan Gökmen Güneş’in de katıldığı devir teslim törenin de, birbirine yakın iki sonucun çıktığını ve delegelerin kendilerine bir mesaj verdiğini belirten Özgür Çelik, “Delegelerimiz bize dedi ki; bayrağı bir arkadaşa devrediyoruz ama birlikte çalışmanın yollarını bulmalısınız. Üzerime yüklenen sorumluluğun bilincindeyim” dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Örgütü’nü kendisene oy veren 204 delege ile değil, 414 delegenin ortak aklıyla yöneteceğini belirten çiçeği burnunda Başkan Özgür Çelik, törene katılım sağlayan tüm örgüt üyelerine teşekkür etti.

Devir Tesli Töreni’ne katılan CHP Bahçelievler’de geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapan CHP İl Başkan Yardımcısı Rıza Akpolat’ta, gördüğü birlik beraberlik tablosundan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Geçmişte birlikte çok güzel işler yaptık. Çok daha güzel işleri yine hep birlikte yapacağız ve bu dönem önce Bahçelievler’i, sonra İstanbul’u alacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Selvi Sarıtaç / Eliza Altunufa / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi