İlk ev ziyareti Büyükçekmece Batıköy Mahallesi'nde ardından da Atatürk mahallesinde gerçekleştirildi. Yapılan ziyaretlerde Mahalle Yöneticileri ve Sandık Sorumluları'na Büyükçekmece CHP İlçe Başkanı Dursun Tazegül ile Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Çakmak da eşlik etti.

“Bende kapı kapı dolaşırım”

Ev ziyaretleri sırasında halktan gelen olumlu tepkiler CHP Büyükçekmece ilçe yönetimin yüzünü güldürürken, kimi zaman duygusal anların yaşanmasına sebep oldu. Ziyaret edilen ilk evde ev sahibesinin "CHP'liler kapımıza kadar gelip halimizi hatırımızı soruyorsa bu işte bir iş vardır. Bundan sonra sokakta ve Türkiye'de olup bitenleri daha yakından takip edeceğim. Gerekirse ben de Türkiye için kapı kapı dolaşıp sizlerle çalışırım" dedi.

“Halkla iç içe olacağız”

Ziyaretlerin yağmur kar ve çamur demeden gerçekleşeceğini, CHP’yi iktidar yaptıktan sonrada halkla iç içe olmayı sürdüreceklerini belirten CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Dursun Tazegül, "Mahalle Başkanı ve yöneticilerine ile Sandık Çevresi Sorumluları’na gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederim. Görevlerini başarıyla yapmaya çalıştıklarını görüyor kendilerine güveniyor ve çok teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaf ziyaretleri de sürecek

Tazegül, seçim hazırlıkları programında da yer alan ev ziyaretlerinde, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde değerlendirmeler yaptıklarını ifade ederek; “Mahallelerimizde 500 civarında Sandık Çevresi Sorumlusu var. Eş zamanlı olarak seçmenleri evlerinde ziyaret edecekler. Ziyaretlerimizi 20-30 günlük süre zarfında gerçekleştireceğiz. Daha sonraki süreçte seçmenlerimizi ikinci kez ziyaret etmeyi planlıyoruz. Bu arada esnaf ziyaretlerimize Büyükçekmece’nin merkez mahallelerinde devam edeceğiz. CHP Büyükçekmece örgütü olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. İstanbul’da ve Türkiye genelinde CHP iktidar olacak. Bu artık Türki için de bir zarurettir. CHP'ye halkımızın ve dünya halklarının her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğu ortadadır” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi