CHP İstanbul 2. Bölge’nin en çok üyeye sahip ilçesi Sarıyer’de genel seçime yönelik çalışmaları yürütmek amacıyla birbirine ardına seçim büroları açılıyor.

Reşitpaşa Mahallesi’nde faaliyete başlayan seçim bürosunun açılışı şenlik havasında geçerken, İlçe Başkanı Mehmet Deniz, partililerle kolkola girip halay çekti.

Milletvekili adaylarının yanısıra Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de katıldığı açılışta konuşan Mehmet Deniz, AK Parti Hükümeti’ni eleştirdi. Deniz, açılışa gelen partililere hitap ettiği konuşmasında, “Anlaşılan hukuksuzluktan, yoksulluktan ve yolsuzluktan bıkmış durumdasınız. İşte bunun için, yaşanabilecek yeni bir Türkiye kurmak için arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık” dedi.

Mehmet Deniz’den sonra Başkan Şükrü Genç, 2. Bölge Milletvekili Adayları Dursun Çiçek, Didem Engin, Mustafa Sarıgül ve Hülya Güntaş partililere kısa süren konuşmalarda bulundular. Açılışa 2. Bölge Milletvekili Adayı Dr. Cengiz Alp ile bazı aday adayları da katıldı.

Reşitpaşa Mahallesi’nce açılıştan sonra CHP’nin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki seçim bürosu da faaliyete sokuldu. Ayrıca Pazar günü de Bahçeköy (saat 14:00) ile Kilyos (saat:16:00) seçim bürıolarının açılışı yapılacak. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam) 






















Editör: Haber Merkezi