Sarıyer’de yaşayan engelli çocuklarla aileleri Sarıyer Belediyesi ve Topağacı Lions Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlik sayesinde sevgi ve mutluluk dolu güzel bir gün geçirdi.

Engelli ve engelsiz çocukların birarada oyun oynayabilmelerini sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl Ayazağa’da yapılan Sevgi Parkı’nda düzenlenen etkinliğe katılan engelliler ve aileleri güzel havanın da tadını çıkarttılar.

Evrensel Çocuk Hakları Bildirgesi’nde yer alan “Her çocuğun oyun hakkı vardır” ilkesinden yola çıkılarak engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla, geçtiğimiz yıl Ayazağa’da kapılarını açılan Lions Sevgi Parkı, engellilere ve ailelerine ev sahipliği yaptı. Parkta bulunan oyun grubunda zaman geçiren çocuklar doyasıya eğlenirken, oturma gruplarında oturan aileleri de dinlenme fırsatı buldular. Etkinliği düzenleyen Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi görevlileri ve Lions Kulübü üyeleri engelli vatandaşlarla tek tek ilgilenerek ikramda bulundular.

Etkinliğe Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Meclis Üyeleri Özkan Sucu, Hasan Karagöz, Sarıyer Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Mahmut Kement, Topağacı Lions Kulübü Dönem Başkanı Füsun Kantemir ve Lionlar katıldı.

Editör: Haber Merkezi