Ercan Tokur, Arnavutköy Belediye Meclis Üyeliği için MHP’den aday adayı olduğunu açıklayarak resmi başvurusunu MHP Arnavutköy İlçe Başkanlığı'na yaptı.
Kalabalık bir grupla birlikte İlçe teşkilatına gelen Ercan Tokur'un adaylığı konusunda değerlendirmede bulunan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan, mutluluk duyduklarını ifade etti.

Babacan: Ercan Tokur sevdiğim ve tanıdığım genç bir kardeşimiz'

Gerçekleşen başvuruda bir konuşma yapan MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan şunları söyledi:
"Biz burada yüreğiyle, kişiliğiyle, duruşuyla siyaset yapacak insanların bir araya gelmesi konusunda elimizden geleni yapmaya gayret gösteriyoruz. Ercan Tokur kardeşimiz de hepimizin bildiği sevdiği kişiliği ve samimiyeti ile bu gün bir kez daha yanımızda olduğunu bu vesile ile göstermiş oluyor. Ben ve ilçe teşkilatımız olarak Ercan Tokur kardeşimize başvurusundan dolayı teşekkür ediyor, inşallah hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Bizler genç dinamik bir kadro ile Arnavutköy'ü yönetmeye talip olduğumuzu her platformda dile getiriyoruz. Bunun en canlı kanıtı ise işte genç kardeşimiz Ercan Tokur. O'nun gibi duyarlı ve Arnavutköye hizmet etmek isteyen onlarca gencimizin olduğunu bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle burada bulunan herkese ayrıca teşekkür ediyorum.”
MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan’dan sonra söz alan genç iş adamı Ercan Tokur; sözlerine kendiine destek vermek adına hazır bulunan herkese teşekkür ederek başladı.



“Halkla içiçe olacağım”

Müracaat sırasında ilçede bulunan gazetecilerin sorularını da cevaplayan Tokur, “Arnavutköy için nasıl bir vizyon düşünüyorsunuz?” şeklindeki soru üzerine, “Ben öncelikle eğer belediye meclis üyeliğine aday gösterilir ve seçilirsem, Arnavutköy halkını dinleyeceğim ve halkla iç içe olacağım. Çünkü buradaki halkın istekleri ve beklentileri Arnavutköy’ün vizyonunu etkili kılacaktır. Biz millete efendilik yapılmaz, hizmet yapılır düşüncesiyle hareket eden bir partinin neferleriyiz. Ben meclis üyesi seçildiğim gün, partimi bir kenara bırakarak halk için çalışacağımı buradan belirtmek istiyorum. Sadece partimin meclis üyesi olmayacağım tüm Arnavutköy halkının hizmetinde olacağım'' dedi.

“Arnavutköy’ün en büyük iki sorunu imar ve yol”

“Arnavutköy’ün belli başlı sorunları nelerdir?” şeklindeki bir soruya da, MHP Arnavutköy Belediye meclis üyesi aday adayı Ercan Tokur ise şu şekilde yanıtladı: “Arnavutköy’ün iki büyük sorunu var. Arnavutköy'ün bu iki büyük sorunu yıllardır çözülememiştir. Bunlardan biri imar diğeri ise yol sorunudur. Bu konuları belediye yetkililerine her sorduğumuzda bize sürekli büyükşehirin çizdiği 5000′lik planları bahane olarak gösterdiler. Bu meselede olduğu gibi yol sorununda da topu hep büyükşehir belediyesine atarak, kendilerini yükten kurtardıklarını sanıyorlar. Oysa halen görevde olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yıllar önce Arnavutköy’e tramvay gelecek demişti. Üzerinden yıllar geçti ve hala ne yol konusunda bir çalışma yapıldı ne de tramvay ile ilgili bir çalışma yapıldı. Arnavutköy’ün sanayicisinin büyük sorunları var, öğretmenlerimizin, eğitimcilerimizin ve öğrencilerin ciddi sıkıntıları var. Bunu halkın içinde gezerken her nereye gidiyorsam konuşulan söylenen şeyler.

'Amacımız Arnavutköy’e hizmet etmek''

İktidarın gücü elimizde olmasa'da halka hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışacağımızı halkımızın hak ettiği hizmeti sunmak adına elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Arnavutköy’ün geleceği için yapacağımız çözüm önerilerini şimdiden halkımıza anlatmaya gayret ediyoruz. Umut ediyorum ki Arnavutköy halkı bu inançlı ve kararlı mücadelemizi görür ve ona göre 2014 yerel seçimlerinde tercihini yapacaktır. Amacımız Arnavutköy’e hizmet etmek. Bu yola girdik, başta ilçe başkanımız sayın Fatih Babacan olmak üzere beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından MHP Arnavutköy Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı olan Ercan Tokur, resmi başvuru evraklarını MHP Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Babacan’a verdi. Bu sırada programa katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Başarı dilekleri ve temennilerin ardından program sona erdi.



Ercan TOKUR: KİMDİR

1984 Samsun Doğumlu olan Ercan Tokur İlk ve orta öğrenimini Hadımköy ilköğretim okulunda, Liseyi Hadımköy İbrahim Özaydın lisesinde okudu. Daha sonra Bahçeşehir Üniversitesindeki eğitimine ara vererek iş hayatına atıldı. 2002-2004 yıllarında Hadımköy Ülkü ocaklarında başkan yardımcılığı görevinde bulundu. 2002 Yılında Gürsesler A.Ş'de muhasebe sorumlusu olarak çalıştı. 2007 yılında Askerlik görevini tamamlayan Tokur, 2009 yılında Karadeniz Emlak Otomotiv firmasını kurarak halen aynı kuruluşun yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. Hadımköyde ikamet eden Tokur evli ve bir çocuk babasıdır.

Kent YAŞAM/ Salih SÜTLAN
 

Editör: Haber Merkezi