CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hasan Söyler adaylık çalışmaları kapsamında partisinin ilçe yöneticilerine olan ziyaretlerini sürdürüyor.  Bu kapsamda CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz’i ziyaret edip, bir süre sohbet eden Hasan Söyler gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

“Varlık içinde birlik içinde özgür biçimde” sloganıyla adaylık çalışmasına devam eden Hasan Söyler’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz de, “Partiiçi demokraside diğer tüm partilerden önde giden partimizden milletvekili seçilmek için aday adaylığını açıklayan tüm arkadaşlarımızı destekliyoruz. Onların varlığı ve çalışmaları partimize güç veriyor. Kim aday olursa onun yanında olup, birlikte güçbirliği yaparak, en fazla milletvekilini çıkarmak için çaba harcayacağız. Hasan Söyler dostuma da çıktığı yolda başarılar dilerim” dedi.

Kağıthane’de yaşayan CHP’li Hasan Söyler, inşaat işleriyle uğraşırken, siyasetle de yakından ilgileniyor. CHP içinde çalışmalarıyla partiye güç katan Söyler’in adaylık yolunda oldukça şanslı olduğu belirtiliyor. (Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi