İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Kurucu Üyelerden Merrin Önder Hasipoğlu, Elmas Giragos, çok sayıda il ve ilçe yöneticisi ve üyenin katıldığı basın toplantısında konuşan Bakırköy İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Şen, “16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir” dedi.

İyi Parti olarak vatandaşlarla dertleşmek, sorunlarını dinleyip çözüm üretebilmek için alanlarda olduklarını söyleyen Bakırköy İyi Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Şen, “Hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmak” dedi.

“Cukka ittifaklarının oluştuğu bu talihsiz dönemde, Türk milleti sahipsiz değildir. Türk milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle yönetmeye talibiz” diyerek konuşmasını tamamlayan Ertuğrul Şen’in ardından, Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz konuştu.

NEDEN BAKIRKÖY’DEYİZ?

Bakırköy’ün sosyo ekonomik seviyesiyle en sorunsuz ilçelerden biri gibi görünen Bakırköy’ün orunlarını çok iyi bildiklerini söyleyerek konuşmasına başlayan Genel Başkan Yardımcısı Uz, çevre sorunları, çarpık kentleşme, trafik ve otopark sorununun başta geldiğini belirtti.

Yapı sttoğu açısından depremde riskli bölgelerden biri olan Bakırköy’ün kentsel dönüşüm sorununun hala çözülmediğini, yeşil alanların imara açılması, inşaatların hızla yükselmesi gibi ilçeye dair konuşulacak çok şeyin olduğunu söyleyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, yıllardır Bakırköy’de yaşayan çevreye duyarlı vatandaşlarla kouştuklarında ilçe sakinlerinin eski yıllarına özlem duyduklarını dinlediklerini söyledi.

“İyi olmadığınızı biliyoruz, sorunlarınızı biliyoruz, bu yüzden de yollardayız” diyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, tüm katılımcılara ve Bakırköylülere sevgilerini, saygılarını göndererek, Genel Başkanları Meral Akşener’in selamlarını iletti.

İyi Parti’ye ilginin yoğun olduğunun gözlendiği etkinlikte, çevre sakinleri özellikle belediye hizmetlerinden şikayet ederek, konunun ilçe bazında sağduyulu olarak takip edilmesini talep ettiler.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi