Eyüpsultan Belediyesi Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen programa, Deniz Köken’in yanı sıra AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Köken, burada yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek kahvaltı programına katılan herkese teşekkür etti.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, Başkan Adayı Deniz Köken’in ilçe genelinde birleştirici bir isim olduğunu hayata geçirilecek projelerle daha farklı bir Eyüpsultan’ın olacağını vurguladı. 

“YENİ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN BİR ARAYA GELMEMİZ GEREKİYOR”

Ülkenin geçtiği dönemden daha güçlü çıkılması gerektiğini dile getiren Deniz Köken, “Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılına girdiği bir yerel seçime gidiyoruz. 31 Mart Yerel Seçimleri birisinin başkan olma seçimi değil. Biz bu dönemden daha güçlü çıkarsak dış politikada elimiz daha güçlü olacak. Bu karlı pazar sabahında beraber olduğumuz günde duruşuyla örnek olan lider, şehit Muhsin Ertuğrul’u saygıyla anıyoruz. Eleştirisi olduğunda sonuna kadar söyleyen ancak konu, vatan söz konusu olduğunda ortak paydada buluşabildiğimiz bir şahsiyetti. Biz de içinde bulunduğumuz bu zorlu dönemde kol kola vererek bu engelleri birlikte aşmamız gerekiyor. Yeni ve güçlü Türkiye için bir araya gelmemiz gerekiyor. Tekrardan buraya katılan tüm dostlara teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi