MHP sarıyer İlçe Başkanbı Ünsal Bilgiç, yeni yıl nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, “Yeni yılda, başta siyasi partiler ve onların ilçemizdeki biz temsilcileri olmak üzere, toplumun tüm kazanım ve kuruluşlarıyla hep birlikte topyekün "Yolsuzluk, Yozlaşma ve Yoksulluk ile mücadele başlıca gayemiz olmalıdır” dedi.

Ünsal Bilgiç 2018 mesajında şunları söyledi:

“Kıymetli Sarıyerliler 2017 yılı milli ve manevi değerlerimize içten ve dıştan sayısız saldırı ve badirelerle geçti. Ülkemiz ve milletimiz için zor bir zamanı geride bıraktık, hain terör saldırıları, iç huzurumuzu bozan sosyal ve ekonomik sarsıntılar, iç barışımızı tehdit eden meseleler, maalesef millet vicdanını derinden yaralamıştır.

Bu istenmeyen hadiseler herkesi derinden üzmüş olsa da, Allah'ın yardımı ve milletimizin yüksek feraseti ile şer odaklarının oyunları bozulmuş, milletimiz birlik ve beraberliğini çok daha güçlü şekilde perçinlemiştir.

Değerli Sarıyerliler; Anayasamızın değişmez hükümlerinde belirtildiği gibi, ülkemiz sosyal bir hukuk devletidir. Yeni yılda, başta siyasi partiler ve onların ilçemizdeki biz temsilcileri olmak üzere, toplumun tüm kazanım ve kuruluşlarıyla hep birlikte topyekün "Yolsuzluk, Yozlaşma ve Yoksulluk ile mücadele başlıca gayemiz olmalıdır. Bu vesile ile 2018 yılının ülkemize ve milletimize huzur, refah ve barış getirmesini yüce Allah'tan niyaz eder, tüm Sarıyerli hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunarım.”

 Ünsal Bilgiç/ Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı

Kent Yaşam

 

Editör: Haber Merkezi