Karabağ, STK’larla kahvaltıda buluştu

Avcılar AK Parti Belediye Başkanlığı Aday Adaylarından Muhammed Karabağ, başlangıç yerinde 63 gün sonra tekrar kahvaltı vererek, Avcılar Sivil Toplum kuruluşları, Muhtarlar ve Spor Kulübü Başkanları ile tekrar biraraya geldi.

Avcılar’da yeni bir başkana ihtiyaç var


Avcılar Bursa İskender Kebap Salonunda misafirlerini ağırlayan Muhammed Karabağ, yaptığı konuşmada çıktığı yolun önemini anlattı. 15 yıl gibi büyük bir zamannın boşa geçtiğini belirtip, bir beş yılın daha bekleme ile geçmesine tahammülünün kalmadığını ve halkımızın da böyle düşünmesi gerektiğini belirten Karabağ, STK yöneticilerinin liderleriyle birebir görüştüğünü, bütün bu çalımalarının sonunda edinmiş olduğu bilgilerle ve görmüş olduğu eksiklerle başedebilmesini sağlayacak birikimlere sahip olduğunu söyledi.
İlçede hiçbir şey yapmamasına rağmen üç dönem kalabilen bir Belediye Başkanına rastlanmadığını, artık Avcılar’ın yeni bir yüze, yeni bir başkana ihtiyaç olduğunu da söyeleyen Karabağ, “Bu dönem şayet büyük usta elimizi kaldırırsa ve haydi yürü derse, elli bin fark atacağım, 31 Mart sabahı Avcılarımızda güneş farklı doğacak” dedi.


Derdimiz koltuk değil


Karabağ, mahalle mahalle, sokak sokak sorunları bildiklerini dile getirdiği konuşmasında, 10 mahallenin nuhtarlıklarını ziyaret edip, Avcılar’ı masaya yatırdıklarını belirterek, “Avcılar hakkında önerilerilerimizi, yapmak istediklerimizi söyledik. Biz Avcılar’da illaki belediye başkanı olma ya da koltuk derdinde değiliz. Biz Avcılar’a. 400 bin nüfusa hizmetkar olmak için yola çıktığımızı söyledik. Bütün mahallelerimizin sorunlarını yakinen bildiğimiz ve çözüm üretebileceğimiz için buraya talip oluyoruz. Katılımcı bir yönetim anlayışı ile bütün sivil toplum kuruluşları dahil 400 bin insanı kucaklayacak yapıdayız” ifadelerini kullandı.

Senay Badur /Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi