31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için AK Parti Belen Belediye Başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunan Nihat Dağlı, dosyasını AK Parti Belen İlçe Başkanı Abdullah Önder’e teslim etti. Parti genel merkezi tarafından Dağlı’ya aday adaylığı dosyasının kabul edildiği bildirildi.

Nihat Dağlı, “Bundan sonra seçime kadar, daha önce olduğu gibi Belenli hemşerilerimle omuz omuza, kolkola olup, Belen Belediye Başkanlığı adına hizmet bayrağını devralmak için mücadele edeceğim” dedi.

Daha önce 6 yıl AK Parti Belen İlçe Başkanlığı yapan Nihat Dağlı, bu süre içinde bir belediye başkanı sorumluluğuyla çalışmış, yapılan genel ve yerel seçimlerde partisinin oy oranını yükselterek, büyük başarı elde etmişti. Belenlilerin büyük bir kesimi tarafından sevilip, sayılan Nihat Dağlı’nın aday gösterildiği takdirde seçimi kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

“BELEN’İN GELİŞİP BÜYÜMESİ İÇİN GEREKLİ HİZMET VE YATIRIMLARIN GELMESİNİ SAĞLAYACAĞIM”

Belen doğumlu olup, tüm yaşamı Belen’de geçen Nihat Dağlı’nın geniş bir nüfusa sahip olan ailesi de Belen’de yaşıyor. Esnaflıktan gelen bir siyasetçi olarak Belenli hemşerilerinin ihtiyaç duyduğu hizmet ve yatırımların ne olduğunu ilçe başkanlığı döneminde çok iyi gözlemleyip, tespit ettiğini belirten Nihat Dağlı, “Parti genel merkezimiz tarafından yapılan değerlendirme sonucu Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve onayı ile belediye başkan adayı gösterileceğime inanıyorum. Aday olduğum takdirde Belenli hemşerilerimin desteğiyle Belen Belediye Başkanı seçilmek için ekibimle birlikte gece gündüz demeden gerekli çalışmayı yapacağım. Seçim gününe kadar değil, seçimden sonra da bize durmak yok. Hemşerilerimin  teveccühü ile başkanlığa seçilirsem, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yapısının gelişip, büyümesi için hem özel hem de kamu kurum ve kuruluşlarıyla yakın diyalog içinde olup, gerekli yatırım ve hizmetlerin bir an önce ilçemize getirilmesini sağlayacağım” dedi.

Nihat Dağlı, başkan seçildiği takdirde öncelikle Belen’e devlet hastanesi yapılması, TOKİ tarafından ihtiyacı olan vatandaşlar için konut inşa edilmesi, kapalı semt pazarları kurulması, mesleki yüksel okul açılması, oto sanayi sitesi kuruşlması, kadın, yaşlı, genç ve engelliler için ayrı ayrı sosyal yaşam merkezleri oluşturulması için girişimlerde bulunacağını belirtti.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi