Sarıyer’in duayen siyasetçilerinden Opr. Dr. Cengiz Alp, CHP 2. Bölge’den milletvekili aday adayı oldu.

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığının ardından daha önceki genel ve yerel seçimlerde milletvekili ve belediye başkan adayı olan Dr. Cengiz Alp’in 24 Haziran 2018’deki seçim için genel merkez tarafından aday gösterildiği takdirde yüksek bir oy oranıyla seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Doktorluk mesleğinin yanısıra siyaset ve sosyal çalışmalarıyla sürekli halkla içiçe yaşayan Dr. Cengiz Alp’in sahip olduğu bilgi birikimi, siyasi tecrübesi ve çağdaş dünya görüşü nedeniyle TBMM’de dikkat çeken bir vekil olacağı belirtiliyor.

Halk üzerinde saygın ve güvenilir bir imaja sahip olan Dr. Cengiz Alp’in sivil toplum örgütleri ve medya ile ilişkisinin de sağlam temellere dayanması, milletin temsilcisi olma konusundaki kriterleri taşıdığının en bariz göstergesi olarak kabul ediliyor.

Parti örgütü tarafından da desteklenen Dr. Cengiz Alp’in,  CHP Genel Merkez yönetimi ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de sürekli diyalog halinde bulunup, ülke ve parti meseleleriyle ilgili düşünce ve görüşlerini paylaştığı biliniyor.

Yalnızca Sarıyer ilçesinde değil ikinci seçim bölgesinde yaşayan seçmen kitlesinin büyük çoğunluğu tarafından tanınıp, takdir edilen Dr. Cengiz Alp bir önceki genel seçimde de milletveili adayı olmuş, seçilebilmek için çok kritik bir sırada olmasına karşın etkili bir kampanya yürüterek, partinin oyunun artırılmasına katkı sağlamıştı.

Dr. Cengiz Alp’i destekleyen partili seçmenler “Onu bu kez TBMM’ye göndereceğiz” diyorlar.

Tuncay Dağlı-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi