AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Hüseyin Bürge Büyükçekmece'de bulunan Mis Köfte de Din Görevlileri Haftası nedeniyle camii hocaları ile bir araya geldi. AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri Recep Erol, Tamer Canbaz, Yadigar Bakacak ve AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Burçay Yıldız'ın da katıldığı programda Bürge Büyükçekmece'de görev yapan din görevlilerinin sorularını yanıtladı.


CAMİLERDEKİ EKSİKLİKLERİ TESPİT EDİYORUZ

AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Recep Erol, din görevlilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, teşkilat olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Camilerdeki eksiklikleri tespit ederek, giderdiklerini belirten Erol, hiç bir zaman kendilerine gelen din görevlilerini geri çevirmediklerini de söyledi.


Erol'un konuşmasından sonra söz alan Hüseyin Bürge, kendisinin de bir İmam Hatipli olduğunu söylerken, din görevlilerinin Türkiye'de çok önemli görevleri olduğunu ifade etti. Bürge, AK Parti'nin diğer alanlarda olduğu gibi 13 senelik iktidarlarında din görevlilerine de büyük haklar tanındığını söyledi. Din görevlilerinin sorularını da yanıtlayan Bürge, programın sonunda hocaların tek tek elini sıkarak Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi