AB Bakanı Volkan Bozkır dün öğle saatlerinde AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar ve ilçe yöneticileri Cemil Özbalta ve Hüseyin Cevahiroğlu’yla birlikte Hacıosman Metro İstasyonu’ndaki AK Parti seçim standına gelerek aşure dağıttı. Üzerinde AK Parti amblemi bulunan beyaz renkli şapka giyerek kaseler içinde hazır getirilen aşureleri dağıtan AK Parti’liler bu sırada vatandaşlarla sohbet edip, anı fotoğrafları çektirirken, partiye ait tanıtım broşürlerinden de verdi.


Vatandaşların ilgi gösterdiği aşure dağıtımı sırasında Bakan Bozkır her zamanki centilmen davranışlarına bir yenisini daha ekleyerek aynı yerde bulunan CHP ve MHP standlarında görev yapan partililere de aşure götürdü.


Sarıyerli vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulunup, şakalaşan Bakan Bozkır’ın liseli iki genç kızla sohbeti ise gülme krizine dönüştü. Bakanın verdiği aşureleri standın dışında oturup yedikten sonra fotoğraf çektirmek için tekrar gelen ve standın içine giren Cevat Koçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3. sınıf öğrencileri Aleyna İmsak’la Neslihan Çakır samimi bir sohbet içine girdiler. Bu sırada “şimdiye  kadar hiç ünlü biriyle fotoğraf çektirmemiştik” diyen liseliler, Bakan Bozkır’la İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın arasında durup poz verdiler. Liseli kızların samimi yaklaşımı Bakan Bozkır’ı da memnun etti ve, “Ben hem Sarıyer’i hem de Sarıyerlileri çok sevdim. Onlar da beni sevdiler. Buna seçim çalışmalarım sırasında defalarca tanık oldum. Vatandaşlarımıza bana ve parrtimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.



(Tuncay DAĞLI)

Editör: Haber Merkezi