Beraberinde Ak Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut ve İlçe Başkan Yardımcısı Sırrı Caferoğlu olduğu halde kahvaltıda buluştuğumuz Karadeniz, dünden daha iddialı olduklarını kaydederek, "Bu kez çok daha güçlü geliyoruz. Değerli Belediye Başkanımız Aziz Yeniay ve ekibimizle birlikte Küçükçekmece'de hizmet çıtamızı daha yükseklere taşıyacağız" dedi. 

'En büyük rakibimiz Yeniay'

Projeleri, şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar ve genel siyaset üzerine görüşlerini açıklayan  Temel Karadeniz; "Küçükçekmece, Aziz Yeniay ile birlikte hayalleri zorlayacak hizmetlerle tanıştı. Akıllı belediye binası, Arena Mega dahil kültür merkezleri, yeni gümrük yolu projeleri gibi yüzlerce kalem.  Yılların kangren halini almış sorunlarına neşter vurdu. Tüm bu projeler 25 yıllık planlamanın ürünüdür. Sayın Başkanımız bu 25 yıllık hizmet planlamasının 10 yılını bizzat kendi ve ekibi icra etti, kalan 15 yılını ise birlikte bizimle yan yana icra edecek. Bu manada 'en büyük rakibimiz Yeniay' derken, siyasi rakip değil, hizmette başarı çıtasını çok yukarılarda tuttuğu içindir. Bizlere düşen görev ise o çıtayı aynı yerde tutmak ve daha yukarılara taşımaktır.

'Yeniay Türkiye için bir değerdir'

Aziz Yeniay'ın sadece Küçükçekmece için değil, Türkiye için bir kazanım olduğunun altını çizen Karadeniz, "Yeniay gibi yerel yönetimlerde marka olmuş değerli bir siyasetçi ve bürokrata sadece bizim ve ilçemiz Küçükçekmece'nin değil, ülkemizin ihtiyacı vardır. Dolayısıyla onun geri çekilmesi, siyaseti bırakması gibi bir lüksü olmaz" diye konuştu.

Temel Karadeniz, Küçükçekmece'de farklı partilerden adaylar olduğunu, onların da umutla çalıştığını söyleyerek, "Ancak biz yeniden ve çok rahat bir şekilde kazanacağız. Yıllardır verdiğimiz emek bunu gerektiriyor" ifadelerini kullandı.  

Editör: Haber Merkezi