İyi Parti’de verilen her görevi yapacağını belirten Başkan Çelik; ‘’İlçenin milleti olmak, Başkanı olmak önemli değil, önemli olan bu davada katkı sağlamak adına bir şeyler yapabilmekti. Bu noktada Sayın Genel Başkanımız, ilçe başkanı noktasında bizi görevlendi, yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte başladık. Zeytinburnu'nda Türkiye’nin olduğu gibi ciddi sorunları var, bu sorunlara çözüm üretecek iyi bir ekibimiz var. 48 kişilik yönetim kurumumuz kendi alanlarında uzman isimlerden oluşuyor’’ dedi.

Nisan ayında yapılacak olan kongrede yönetim kurulu üye sayısının 66’ya çıkacağını söyleyen Başkan Çelik şöyle devam etti: ‘’Sürekli halkın arasında birisiyim, vatandaşın partimize verdiği ilgiyle günün yarısını ilçede geçirmek zorunda kalıyorum, çok fazla taleb var. Ben yaşadıklarımızı 1983 dönemindeki siyasi yaşantıya benzetiyorum. İnsanlarda bir bıkmışlık var, gelecek korkusu ve endişesi var ve bu yüzden insanlar da böyle bir talep var diye düşünüyorum” ifadelerini kullanarak devam etti.

Çelik, “Televizyonlarda bize ne verilirse onu izliyoruz. Televizyonu açıyoruz Sayın cumhurbaşkanımız, kapatıyoruz Sayın Cumhurbaşkanımız, bu artık insanlara sıkıntı veriyor. Daha öncede seçimler vardı beğenmesekte ama Demirel ile Ecevit bir araya geliyordu, Türkeşle Erbakan bir araya geliyordu tartışıyorlardı, konuları değerlendiriyorlardı. Bizler profesyonel olmasakta fikir ediniyorduk ve kendini iyi anlatana oy veriyorduk. O zaman şartlı olarak,bir takım tutar gibi illa bir parti demiyorduk, kimden umutluysak ona oy veriyorduk ama şimdi böyle değil” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Algı operasyonlarıyla gündemin sürekli değiştiğini söyleyen İyi parti İlçe Başkanı son olarak şunları dile getirdi; ‘’Ülke gündemi çok hızlı değişiyor, hızla değişen bu yapay gündem konuları arasında, ülkenin asıl meselesi dillendirilmiyor, halkımız ekonomik sıkıntının ve Adaletsiz bir yönetimin pençesinde çırpınıyor. Muhalefet partileride iktidarın yapay gündeminin peşine takılmış gidiyor” diyen Zeytinburnu İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, “Türkiyenin sorununu çözecek, tüm kesimlerin derdine deva olacak ve tüm kesimlerden oy alacak, İyi partinin desteklenmesi gerekiyor. Şu an ilçe başkanı olarak konuşuyorum ama İlçe başkanı olmadan önce vatandaştım ve vatandaş olarak’ta destekledim. Bu harekette olmam gerektiğini düşünüyorum, şimdi ilçe başkanı olarakta vatandaştan destek bekliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi