Yeşil Siyahlı kulüpte, transfer hareketliliği sürerken, Kaleci Erdoğan Özcan, Stoper Meriç Tosuncuk ve sağ bek Serkan Gücemen geçen sezondan takımda kalan isimler oldu.

Arnavutköy Belediyesi’nden sağ ve sol bekte mevkilerinde oynayan Emrah Taşar, orta sahaya Kartal Belediyesi’nden Sezer Zengiligil, Forvet’e Cevizli Anadolu’dan Ahmet Erbaş,  orta saha ve forvet arkası mevkiine Yeni Çanspor’dan Samet Sert, Kaleye Zeytinburnu 1957’den Kerem Güven, stoper ve ön libero mevkiine Yeni Çan Spor’dan Ahmet Hüseyinoğlu, İstanbul Bafra Spor’dan Orhun Saral, Feriköy Spor’dan Kadir Esin, Küçükyalı Spor’dan Mert İndere, Güneşli Spor’dan da Rüzgar Yiğit Engin transfer edildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Bakırköy Spor Kulübü Başkanı Basri Çifci, "Transfer sezonunda bazı sporcularımızla sözleşme yeniledik. Ayrıca takip ettiğimiz başarılı isimleri de kadromuza kattık. Bu sezon başarılı maçlar çıkararak, taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz" dedi.

Mevcutta Alt Yapı Antrenörü Yalçın Saral’ın yanı sıra, A Takım Teknik Direktörü Murat Şimşek ve Yardımcısı Ümit Gündüz’le birlikte başarılı çalışmalara hep birlikte imza atacaklarını söyleyen Çifci, tüm sporsever Bakırköylülere destek çağrısında bulundu.

Selvi Sarıtaç / Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi