Futbol takımı bu sezon elde ettiği başarıyla şampiyonluk yolunda adım adım ilerleyen Sarıyer Spor Kulübü’nün lisanlı ürünlerinin satışa sunulduğu Sarıyer Stor, Merkez Mahallesi’nde açıldı. Açılışı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ve CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç birlikte yaptı.

Beyaz Martılar’a gelir elde etmek için açılan Sarıyer Store, Atatürk Anıtı’nın bulunduğu Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete girdi. Sarıyer Spor Kulübü’ne ait  lisanslı tişört ve ürünlerinin satılacağı mağazanın açılışı özellikle taraftar üzerinde sevinç yarattı. Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, açılışa katılanlara teşekkür ederek, “Sarıyer’in futbol takımı başarıya koşmaya devam edecek. Taraftarımızın ilgisi ve desteği bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç ise geç kalınmış olsa da büyük bir eksikliği doldurduklarını ifade ederek, “Sarıyerimiz ve Sarıyerli taraftarımız için hayırlı olsun. Sarıyer Store’un, diğer takımlarda olduğu gibi Sarıyer Spor Kulübü’ne katkı sağlamasını diliyoruz” diye konuştu.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ise, “Sarıyer başarıyı hak eden bir takım. Sarıyer Store’un açılışıyla kulübe sağlanacak olan destek faydalı olacaktır. Beyaz Martılar’ı başarıya uçurmaya devam edeceğiz. Sarıyerimizin geçmişteki eski günlerine dönecek olmasının gururunu yaşıyoruz” dedi.

Sarıyer Store’un açılışında Sarıyer Spor Kulübü yöneticisi Selçuk Kavaloğlu tarafından Sarıyerli futbolcuların imzaladığı iki forma açık arttırmaya çıkarıldı. Büyük ilgi gören formalardan bir tanesini Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç belediyedeki temizlik işçileri adına 35 bin TL’ye satınaldı. İkinci formanın sahibi ise yine aynı rakamla İstinye Spor Kulübü oldu.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi