Uzun yıllar İkitellisporda altyapısında hizmet veren Gökhan Ayyıldız yeni sezonda İkitellispor A takımının başına getirildi. 

Gökhan Ayyıldız  2013 yılından beri İkitelli  alt yapısında başarılı bir şekilde antrenörlük yapıyordu. Geçen sezon İkitellispor  U13 takımını çalıştıran Gökhan Ayyıldız , U13 takımını şampiyon yapmış ve Küçükçekmece'de düzenlen Turnuvada ve TFF liglerinde namağlup şampiyonluklar elde etme başarısını gösteren Mavi beyazlılar İstanbul Şampiyonasında İstanbulda son 8 takım arasına adını yazdırma başarısında büyük pay sahibi olan başarılı genç teknik direktörü Gökhan Ayyıldız kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan ile görüşme gerçekleştirdi. 

Başkan Ceyhan yeni sezon öncesi geçen sezon teknik adam olarak A Takımı çalıştıran Ali Ayyıldız'ı altyapı sorumluluğu görevine getirildi.

İkitellispor kulüp Başkanı Abdulselam Ceyhan sezonda A takımı ikitellili  bir teknik adama emanet etti. Yapılan son görüşme sonrası takımı Gökhan Ayyıldız'a emanet eden başkan Ceyhan ,Gökhan Ayyıldız'ın yardımcılığına ise Harun Ergin'in getirildiğini açıkladı. 

Editör: Haber Merkezi