İstanbul'daki olayın yankıları sürerken benzer bir vaka Afyonkarahisar'da yaşandı. İddiaya göre Suriyeli bir çoban yanındaki işvereninin boğazını kesti.

Afyonpostası'nın haberine göre, Afyonkarahisar Sandıklı ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayla sarsıldı. Perşembe akşamı saat 19.00 sıralarında Örenkaya kır mevkiinde tarlasını sürmekte olan Mehmet Akşit'e, yanında çalışmakta olan Suriye uyruklu bir kişi tarafından arkadan saldırı gerçekleştirildi. Akşit, boğazından bıçaklanarak ağır şekilde yaralandı.

KURTARILAMADI

Öğretmenler, Iraklı öğrencinin öldürdüğü okul müdürü için tek yürek Öğretmenler, Iraklı öğrencinin öldürdüğü okul müdürü için tek yürek

Olayın ardından yaralı bir şekilde çiftlik evine ulaşan Mehmet Akşit, eşine saldırganın Muhammed olduğunu bildirdi. Ancak ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Akşit kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

KATİL ZANLISI KAÇTI

Katil zanlısı Muhammed ise olay yerinden evde bulunan parayı alarak motosikletle kaçtı. Güvenlik güçleri, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Editör Yazar