Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencilerinden 38 kişi 7 farklı takım oluşturarak BİLİMSEL – MÜHENDİSLİK – TEKNİK – SOSYAL SORUMLULUK ve SANAT alanlarında turnuvaya katıldı.

Turnuvada Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu Matematik öğretmenlerinden Mehtap Küçükakyüz ve Özge Sarı’nın koçluğunda çalışmalarını yürüten ve MÜHENDİSLİK alanında turnuvaya katılan “DITHINK” adlı takım,  kendi görev ve seviyesinde dünyanın en büyük yaratıcılık festivali olan Destination Imagination (Yaratıcı Problem Çözme) Ulusal Etkinliğinde Türkiye 3.’lüğü derecesi elde etti.

Aynı turnuvada Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu öğrencilerinden oluşan, BİLİMSEL alanda mücadele eden “THE BATTALS” adlı takım ise Türkiye 4.’lüğü derecesi elde etti.

Okul yönetiminden yapılan açıklamada, “Özel Mürüvvet Evyap Ortaokulu turnuvada derece alsın ya da almasın bu değerli organizasyona katılan tüm öğrencilerimizi desteklemekte ve turnuva öncesi ve sonrası süreçte öğrencilerimizin çok önemli kazanımlar elde ettiğine inanmaktayız. Bu yıl dünyada bir buçuk milyondan fazla gencin katıldığı bu organizasyona katılım gösterip, emek sarf eden tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz” denildi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi