AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından geleneksel olarak Ayazağa Mahallesi’nde düzenlenen Balık Şenliği’ne katılan vatandaşlar İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın pişirip ikram ettiği balıkları afiyetle yedi.

AK Parti’nin Ayazağa Meydanı’nda düzenlediği Geleneksel Balık Şenliği saat 15-00’ten akşam geç vakitlere kadar sürdü. Katılımın yüksek olması nedeniyle coşku içinde geçen şenlik, insanlara “balık bahane muhabbet şahane” dedirtti.

Gerçekleştirilen Balık Şenliği’nin, günümüzün yaşam koşullarında birbirlerinden giderek uzaklaşan insanların bir araya gelmesini sağlayan önemli bir sosyal etkinlik olduğu belirtildi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile Başkan Yardımcısı Şaban Demirel ve Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday’ın da katıldığı şenlik alanında kurulan mangal başına geçen Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar’ın, pişirip ekmek arasında ikram ettiği balıktan alan vatandaşlar, etkinliğe emek verenlere teşekkür etti.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar şenliğe katılanlara hitaben yaptığı konuşmada ülke genelinde olduğu gibi Sarıyer’de de vatandaşların birlik ve beraberlik içinde, barış ve kardeşlik duygularıyla yaşaması için çaba harcadıklarını, bu etkinliğin de bu çabanın bir parçası olduğunu söyledi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi