Kurulduğu günden bu yana ‘‘Tek Ürün – Tek Fabrika’’ anlayışı ile dokunduğu tüm sektörlere uzman çözüm ortaklığı sunan Cam Merkezi, kurumsal kimlik dönüşümünü tamamladı.

Markalarını ve faaliyetlerini Yorglass çatısı altında toplayan şirket üretim ve ticari faaliyetlerini; Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya markalarıyla gerçekleştirecek.  Yeni kurumsal kimliğiyle birlikte çalışmalarına hız katan şirket, 5 farklı lokasyonda 800 çalışanı ile, 5 kıtada 60 ülkeye ihracat yapıyor.

Değişen stratejilerle 45. Yılda gelen yenilenme

Şirketin 45. yılında kurumsal kimlik değişimini gerçekleştirdiklerini belirten Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar şirketin değişim ve yenilik hikayesini şöyle aktarıyor; “Rekabette daha güçlü ve fonksiyonel uzmanlaşmanın arttığı verimli bir organizasyon için yenilenme çalışmalarımızı tamamladık. Şirketimizin stratejileri, gelişimi ve büyüme ivmesi bu değişimi gerekli kıldı. Tüm çalışmalarımızı Yorglass çatı markası ile gerçekleştiriyor olacağız’’ dedi.  

Kurumsal kimlik değişiminin şirket içerisindeki yayılımının ve etkileşiminin çok hızlı gerçekleştiğini belirten Semavi Yorgancılar, “Logomuz ve çatı markamız değişim sürecimizin başlangıcını oluşturuyor. Çağın gerektirdiği yenilikleri takip ediyor ve kendimizi bu yenilikler ışığında güncelliyoruz. 45. yılımızda yeni marka stratejimiz ve yeni kimliğimiz ile yola devam ediyoruz. Temennim bu vizyonun nice 45 yıllar ve gelecek nesiller için devam etmesi” dedi.

Dünyada ve Türkiye’de cam sektörünün güvenilir adresi: Yorglass Ticaret

Birikimi ve tecrübesiyle dünya çapındaki paydaşlarıyla faaliyetlerini sürdüren Yorglass Ticaret, düz cam, renkli reflekte, kaplamalı, ayna, lamine, buzlucamın da yer aldığı geniş ürün gamı ile müşterilerine hizmet veriyor.

Dekoratif cam ürünleri 1989’dan beri Yorglass Satina’da
1989 yılında Türkiye’nin ilk dekoratif cam üretim tesisi olarak kurulan Yorglass Satina, yaşam alanlarına eşsiz tasarımlar ve benzersiz desenler sunuyor. 100’den fazla dekoratif desen seçeneği ve müşteriye özel desen tasarımları ile 6 farklı ürün gruplarına sahip olan Yorglass Satina, yeni üretime başladığı Manisa fabrikasında cam üzerinde teknolojik ve estetik dokunuşlar gerçekleştiriyor. Yorglass Satina, patentli arıtma tesisi ve sektöründe ilk ve tek Karbon Ayak İzi Sertifikasını alan şirket olarak da fark yaratıyor.

Yorglass Ticari soğutucu camları 30’dan fazla ülkede

Ticari dolap üreticilerine yönelik soğutucu camı üreten Yorglass Ticari soğutucu iş ünitesinin Manisa ve Gebze’de iki ayrı üretim tesisi bulunuyor. Yorglass Ticari Soğutucu 1995 yılında Türkiye’nin en büyük endüstriyel bölgesi Gebze’de kurulan tesisi ile müşterilerine yüksek performanslı, teknolojik cam ve sistemler sunarak yurt içi ve yurt dışında büyümeye ve satış ağını genişletmeye devam ediyor.  2018 yılında temelleri atılan, Manisa’daki yeni üretim tesisinde, Endüstri 4.0 altyapısına uygun en yeni ve en teknolojik makine parkuru ile Gebze’deki üretimini ikiye katlayan Yorglass Ticari Soğutucu, ürünlerini 30’dan fazla ülkeye ihraç ediyor.

Yorglass Beyaz Eşya’dan cam çözümleri

Beyaz Eşya sektörüne ilk olarak 1989 yılında hizmet vermeye başlayan Yorglass Beyaz Eşya,  Bolu ve  Eskişehir’de fırın pano camları, bek tablası, ön kapak camları, fırın iç camları ve buzdolabı raf camı  üretimi yapıyor. Yorglass Beyaz Eşya, son teknoloji üretim parkurları ve ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile fark yaratıyor.  

Her biri kendi ürün grubuna odaklı 4 farklı üretim hattı bulunan Bolu tesisinde online kontrol edilebilen ve el değmeden üretilen ürünler 3 Kıtada 20’den fazla ülkeye ihraç ediliyor. 2015 yılında faaliyete geçen Eskişehir tesisinde ise beyaz eşya sektörüne buzdolabı raf camı üretimi yapılıyor.

Daha fazla bilgi ve iletişim için;

Editör: Haber Merkezi