65 yaşındaki Cemil Avcı evli ve 6 çocuk babası. Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde ikamet eden Avcı, eve bakan oğlunun askere gitmesinin ardından maddi açıdan zor duruma düştüklerini dile getirerek yardım eli beklediklerini söyledi. Avcı, “Eve bakan oğlum askere gidince çok zor duruma düştüm. Bir oğlum hastalığından dolayı evde yatıyor. Diğer oğlum ise arkadaş kurbanı oldu, borç batağına girdi. Kızlarım evlendiler. Bodrum katta yaşıyoruz. Kirayı ödeyemiyorum. Ev sahibi kirayı ödeyemediğim için en sonunda doğalgazımı kesti. Çıkmamızı istiyor. Bu kış vaktinde soğukta yaşıyoruz. Belediyemizden ve yetkililerden yardım bekliyoruz” dedi.

YARDIM BEKLİYOR

Taş Ocağı’ndan malunen emekli olan Cemil Avcı’nın ayağında platin var. Emeklilik maaşı ise 114 TL. Aldığı maaşın sadece kendisinin ve oğlunun ilaçlarına yettiğini dile getiren Avcı, “Zor durumda olmasam kimseden yardım istemezdim. Allah kimseye zorluk göstermesin” diye konuştu.

Cemil Avcı Avcılar Yeşilkent Mahallesi G-538 No:11 Bodrum Kat. Daire:1 adresinde ikamet ediyor. Avcı’ya ulaşmak isteyen hayırseverler varsa Gazetemizin merkez telefonu olan 0212 426 15 15 den arayabilir Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi