Bir yandan seçim irtibat bürolarının açılışını yapan CHP Sarıyer yöneticileri bir yandan da esnaf, STK ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşın oy tercihi kendilerinden yana kullanmaları için görüşmeler yapıyor.

İlk seçim bürosunu geçtiğimiz günlerde İstinye’de açan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı, Reşitpaşa Mahallesi’ndeki seçim irtibat bürosunu da hizmete soktu.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç da, irtibat bürosunun açılışı öncesi mahalledeki esnafı ziyaret etti. Partililerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Yalınkılıç, “Halkımız, sorunlarına getirilen çözümün cevabını sandıkta verecektir. Vatandaşlarımız 24 Haziran’da yapacağı tercihle, ülkemizin geleceğini belirleyecek” dedi.

Görüşmeler sırasında esnaf üst, üste gelen seçimlerden ve yaşanan ekonomik sıkıntılardan yakındı. Alışveriş için dükkan ve mağazalarda bulunan vatandaşlar da yaşadıkları sorunların en başında geçim sıkıntısı olduğunu belirtti.

Reşitpaşa Muhtarlığı ve Reşitpaşa Spor Kulübünü de ziyaret eden Sevim Yalınkılıç daha sonra CHP Reşitpaşa İrtibat Bürosu’nun açılışını yaptı. Yalınkılıç burada yaptığı konuşmada, halkın CHP iktidarını istediğini belirtip, milletvekili aday adaylarına başarı diledi.

Açılışa CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yeter Büyükdurmuş’un yanısıra çok sayıda partili de katıldı.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi