ARNAVUTKÖY- Arnavutköy’de Teras Düğün Salonunda gerçekleşen geceye çok sayıda yöresel aşık ve sanatçının yanı sıra siyasetin ve iş dünyasının çok sayıda ismini buluşturdu. Sunumunu Salih Sütlan’ın yaptığı geceye yöre halkınında ilgisi yoğun oldu. KAIDER’ın organize ettiği tanışma ve dayanışma gecesinde sahne alan yöre sanatçıları ve aşıklar söyledikleri birbirinden güzel yöresel türkülerle davetlilere hoş vakit yaşatırken, yöresel lezzetlerden biri olan kaz etinin lezzeti ise herkesin beğenisini kazandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Gecenin ev sahibi KAIDER’in Başkanı Çetin Çelebi yaptığı teşekkür konuşmasında birlik ve dayanışmanın öneminden söz etti. Çelebi, “KAIDER olarak kurulduğumuz günden beri bölgemizde yaşayan hemşerilerimizin birliği adına birçok çalışma ve etkinlik yaptık. Tanışma, kaynaşma ve dayanışmamız adına organize ettiğimiz gecelerimizden biri de bu gün burda gerçekleştirdik. Bu temelde biz dernek yönetimi olarak bir ekip mantığıyla toplumsal dayanışmamıza her zaman önem verdik. Bugün kü bu buluşmaya katılan siz değerli misafirlerimize ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi

‘KAIDER’i KUTLUYORUM’

Gecede Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı’ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Baltacı yaptığı konuşmada plaket için dernek yönetimine teşekkür ederken, KAIDER i kurulduğu günden beri yakinen takip ettiğini ve hemşerilerinin kaynaşması ve sosyal dayanışma adına verdiği mücadeleyi takdir ettiğini söyledi. Baltacı, “KAIDER sosyal sorumluluk projesi anlamında yaptığı çalışmalarla Arnavutköy dışında ki STK lara örnek olmuştur, kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YÖNETİCİLERİ BULUŞTURAN GECE

Kendi alanında ilklere imza atan Kars Ardahan Iğdır ( KAIDER) Derneğinin düzenlediği geceye Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacıya, Başkan Yardımcıları Kemal Aygenli, Turgut Baran, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Güngör Karakoç, Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanı  Muharrem Tüzün, Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Haluk Öztürk, eski Bolluca Belediye Başkanı Bahri Kazankaya, Eski Boğazköy Belediye Başkanı Hatip Aras, Eski Haraççı Belediye Başkanı Metin Karan, Taşoluk Belediye Başkanı Müfit Taşkın, Eski Hadımköy Belediye Başkanı Ali Osman Çolak, Arnavutköy Ak parti İlçe Başkanı Ercan Üner ve yönetimi, Arnavutköy Mhp İlçe Başkanı Yüksel Emir ve yönetimi, Arnavutköy CHP ilçe Başkanı Ruhi Tuncel ve yönetimi, HDP Arnavutköy İlçe Eş BaşkanI Cevdet Yeşilkaya ve yönetimi, Saadet partisi Arnavutköy İlçe Başkanı Münür Dinler ve yönetimi, İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural ve Yönetimi, Muş Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özer, Muş Bulanık Erentepe Belediye Başkanı Mehmet Tanrıverdi, Karabük Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Arnavutköy Erzurumlular Derneği Onursal Başkanı Turgut Altınkaynak, Arnavutköy Ülkü Ocakları Başkanı Feyyaz Uzun, Ak parti Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Av. Sibğettullah Şahin, MHP Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Av. Muharrem Yaman, Ak parti Arnavutköy Belediye Meclis üyesi Özcan Çakmakçı, Arnavutköy Avrupa Hastanesi Dr, Ahmet Tanerpolat, Arnavutköy bölgesi Okul Müdürleri ve daire Amirleri, çok sayıda Dernek Başkanı ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, iş adamları katıldı. Gecenin sonunda Derneğin etkinliklerine maddi- manevi katkı sunanlara teşekkür plaketi verildi.

Kent YAŞAM

Editör: Haber Merkezi