15 Temmmuz’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi sırasında yaşanan olaylardan oluşan görüntülerin yer aldığı “15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi” adlı fotoğraf sergisi vatandaşların izlenimine sunuldu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sergide yer yer alan Anadolu Ajansı’na ait 80 fotoğraf bugün Sarıyer Hacıosman metro İstasyonu’nda sergilenmeye başlandı.

Anadolu Ajansı fotomuhabirlerinin objektifinden Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında yaşananları yansıtan fotoğraf sergisi 10 Eylül'e kadar açık kalacak.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI BAYRAKTAR: BU MİLLET ATEŞ ÇUKURUNA YUVARLANMAKTAN KURTULDU

Serginin bugün yapılan açılışına katılan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, “15 Temmuz, tarihin en zor ve en uzun gecelerinden biri olmuştur. Bu dönemin en önemli nimetlerinden birinin birlik, beraberlik ve kardeşlik olduğunu bilerek hareket etmeliyiz. 'Bu nimet sayesinde, bu millet ateş çukuruna yuvarlanmaktan, karanlığa gömülmekten kurtuldu. Bizler bu ruhu diri tuttuğumuz sürece ulaşamayacağımız bir hedef, başaramayacağım bir iş yoktur. 15 Temmuz tarihi bir devrimin yaşandığı gündür. Halkın milli beraberliği bir zaferdir. Geçmişte Çanakkale'de bu millet bir destan yazmıştı. Bir başka destanı da burada yazdı. Bu darbe girişimi değildi. Bu olay bu ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek girişimiydi. Şükürler olsun ki bu millet bu girişimi püskürttü” dedi.

İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile beraberindeki parti yöneticisi ve meclis üyeleri sergiyi gezerken, vatandaşlarla da sohbet edip, düşüncelerini paylaştı.

(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam Gazetesi )


Editör: Haber Merkezi