Seçildiği günden beri halkla iç içe yaşamayı seven ve bu yönde davranışlar sergileyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, özellikle çocuk ve gençlerle olan samimiyeti ve onlar için hizmet üretmeye çalışmasıyla dikkat çekiyor.



Sarıyer’de rutin belediyecilik görevinin yerine getirilmesinin yanında halkın eğitimi, sosyal ve kültürel alanlardaki gelişimi için önemli projeleri yaşama geçiren Başkan Genç, sanata ilgisi ile de tanınıyor.


Belediye Başkanı Şükrü Genç’in talimatıyla, halkın kültürel düzeyinin yükselmesi, sanata karşı bilgi ve ilgisinin artması için gerçekleştirilen sanatsal etkinlikler de birbiri ardına yaşama geçiriliyor. Bu kapsamda Başkan Yardımcısı İsmail Erdem'in sorumluluğunda bulunan müdürlüğünü Filiz Coşkun’un yaptığı Eğitim ve Kültür Müdürlüğü de tiyatro, konser, sergi, imza günleri, müzik dinletileri, konferans ve panellerle halkın sanatla etkileşimini sağlıyor.


Başkan Genç düzenlenen etkinliklerin hemen hepsinde bulunup, bazılarının bizzat içinde yer alıyor. Genç, etkinliklerde yer alanlarla birlikte, katılımcılarla da samimi diyaloglara girip, fikir alışverişleriyle de siyasetin ötesine adımlar atarak çağdaş toplum olmada önderlik yapıyor.
Bu arada müzikle de yakından ilgilenip, zaman zaman Türk Halk Müziği’nden mini konserler veren Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, öğrencilerin uğraşı alanlarına yönelik meraklı davranışları, “Ah ! şimdi sizin yaşınızda olsaydım neler yapmazdım neler..!” der gibi, bir görüntü oluşturuyor..
(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)



Editör: Haber Merkezi