(Okuyucuya kıyak olsun diye sunduğum navigasyon).
Anayasa değişikliğinin ilk turu bitti ve değişiklik için önerilen 18 madde kabul edildi.
Anayasa çalışmasının (Veya halk arasında konuşulan esprili deyimi ile BABAYA YASA) ikinci turu başlayacak kabul edilirse arkasından cumhurbaşkanının onayına sunulacak (acaba onaylar mı?)onaylarsa ve devamında büyük ihtimalle nisanın ilk yarısı halk oylamasına sunulacak.
Halk oylamasında da kabul edilirse adına ne derlerse desinler baba bir Başkanlık sistemimiz olacak ve hiç bir demokratik ülkede görülmeyen yetkilerle bir babamız pardon başkanımız olacak her kim seçilirse seçilsin (başkana sağlanacak olanakları görünce ciddi ciddi aday olmayı düşünüyorum).
Bu kadar mı?
Olurmu hiç, bu kadar çalışma ayak oyunu, anayasayı takmayan açık oy, vekil peşinde koşmak valla-billa ilk seçimde yine adaysın telkinleri...
İki gözüm kör olsun seni toto-loto- feto davalarına sokmayacağım senin yerin ayrı iltimasları...
Bakın bir Türk olarak dünyaya Türk Tipi Başkanlık diye bir mucitlik yaptık helal bize ve tabi ki size ey büyük türk milliyetcileri denecek (şimdi de söyleniyor yeni bir şey değil bu söylem) ikna sürecek.
Sonracığıma Hazreti Başkanımız kendine en yakın partiye katılıp genel başkanlığa aday olacak ve elbette bu kadar emsalsiz yetkisi olduğu için ve parti menfaatleri göz önünde bulundurularak partinin genel başkanı olacak.
Bitti mi?
Bitermi?
Yıkılması imkansız hale gelen başkanımız çayına bahse girerim ki, İslam Dünyası’na el atacak ve Müslümanlara da hizmet etmek için Hilafeti getirecek yani kendini bakanlar kurulu kararı ile halife ilan edecek.
Diyecek ki; İslam Dünyası karışık, müslümanlar bir birine düşmüş durumda böyle olmaz bu durumu düzeltecek biri lazım!
Sonra yandaş medyada hilafetin ve halifeliğin müslümanların tek kurtuluş yolu olduğunu anlatan algı-ikna açık oturumları olacak.
Halifenin Türk olması milliyetcileri, Türkiyeli olması Türkiyeli müslümanları veya sünnileri sevindirip iç politikada büyük destek sağlanacak.
Katar ve Sudiler den destek anında gelecek, zor durumda bulunan müslüman kardeşlerin sürgündeki bazı kişileri, Özgür Suriye Ordusu gibi kıytırık küçük örgütlrde Halifeye biat ettiklerini açıklayacaklar sonra yine yandaş medyada ki silahşörler pardon kalemşörler Halifemizi islam dünyasının büyük bölümü kabul etti diğerleri de yakında kabul edecekler diye her zaman yaptıkları algı propagandalarını sürdürecek ve bizim de nur topu gibi bir halifemiz olacak.
Diğer İslam Ülkeleri mi dediniz?
Karıştırmayın İran’ı, Mısır’ı, Birleşik Arap Emirlikleri’ni,Malezya, Suriye, Irak,Cezayir,Tunus,Fas , Pakistan, Afrika ülkelerinin bazıları vs  ve müslüman olmayan ülkelere dağılmış müslümanları.
Sonrasında Ülkemiz bir rahatlayacak bir rahatlayacak, dolar tepe taklak gidecek avro tl nin altına düşecek, Esad pardon Esed mahcup bir şekilde intihar edecek, terör bitecek, müslümanlar bir biri ile kaynaşacak, İŞİD bile kestiği kafaların yakınlarına tazminat ödeyecek sormayın   çok güzel olacak çok.
Şimdiden Allah kabul etsin...