Eskişehir’de Emel Tokkal, İlkay Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları evlerinde bıçaklanmış bir halde ölü bulundu. Edinilen bilgiye göre Emel Tokkal’ın ,ilk evliliğinden olan kızı annesine ulaşamayınca durumu Eskişehir’deki arkadaşlarına haber verdi. Genç kızın Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Hamamyolu Caddesi’ndeki apartmanın beşinci katına giden arkadaşları durumdan şüphelenerek çilingir çağırmaya karar verdi. Eve gelen çilingirin kapıyı polis olmadan açamayacağını söylemesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleriyle birlikte kapı açıldı.

Kanlar içinde bulundular         

İçeri giren polisler korkunç bir manzarayla karşılaştı. Ekipler, kapı girişinde telefoncu dükkanı olan baba İlkay Tokkal(42), anne Emel Tokkal (41) ve dört yaşındaki çocukları A.D.T.’nin kanlar içinde olan cansız bedenleriyle karşılaştı.  Üç kişinin de vücudunda çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu tespit edilirken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen üst düzey polis yöneticileri bölgede incelemelerde bulundu. Yaklaşık 3 saat süren detaylı araştırmanın ardından anne, baba ve çocuğun cansız bedeni otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.Anne, baba ve çocuğun ölüm nedeni burada yapılacak otopsi sonrasında belli olacak.

Soruşturma başlatıldı

Olayın intihar ya da cinayet olup olmadığı yapılacak incelemeler sonrasında belli olacak. Polis ekiplerinin apartman girişinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini ise incelemeye aldığı öğrenildi. Olayla ilgili Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

Korkunç iddia

Kapıyı açan çilingir Müge Anlı’ya telefonla bağlandı. İddiaya göre, korkunç cinayette öldürülen babanın ilk eşinden olan oğlundan şüpheleniliyor. 16-17 yaşındaki oğlu, sosyal medya hesaplarını kapatıp kayıplara karışmış. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi