Kocaeli’nin Gebze İlçesi Peltitli Mahalelsi’nde meydana gelen olayda, dershaneden çıkıp evine dönmek için otobüse binen A.A’yı, Afganistan uyruklu A.M. otobüse binerek takip etmeye başladı. Genç kızın indiği durakta inen sapık, A.A’nın evine yaklaşık 200 metre kala aağaçlık alana sürükleyerek cinsel istismarda bulunmaya kalkıştı.  A.M., genç kızın direnmesi üzerine yerden aldığı taşla başına defalarca vurdu.

HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ YARDIM İSTEDİ

Baygınlık geçiren A.A.’yı ağaçlık alandan yol kenarına taşıyan A.M. olayın gerçekleştiği yere yakın olan ve palet üretimi yapan bir iş yerine gidip yol kenarında baygın bir genç kız gördüğünü ve yardım etmelerini istedi. Bu sırada araçla yoldan geçen ağabeyi ise tesadüfen yaralanan kişinin kardeşi A.A. olduğunu görünce hemen durumu babasına bildirdi. Babası M.A.’nın olay yerine gelip kendi aracına aldığı A.A., daha sonra olay yerine çağrılan ambulansa teslim edildi. A.A., Gebze’deki özel bir hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

A.A.’nın hastaneye götürülmesinin ardından şüphelinin bir markete girip limonata ve su aldığı anlar, marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şüphelinin limonata ve suyu almasının ardından sergilediği rahat tavırlar ise dikkat çekti.

GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekiplerinin olay yerine yakın noktalarda bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemesi sonrasında zanlının adım adım genç kızı takip ettiği güvenlik kameralarından tespit edildi. Gözaltına alınan A.M.’nin sorgusu devam ediyor. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi